VODOLIJA – nedeljni horoskop od 14. do 20.11.2016.

Vi u ovom periodu uspevate koliko toliko da se borite sa svojim apetitima, ali I vi povremeno pokleknete kada je određena hrana u pitanju. Svemu možete da odolite, samo slatkišima – ne. Dobro je to što u ovom periodu to neće u većoj meri uticati na vašu kilažu.

Ljubav

Eto, vreme je da prekinete da kukate I da se žalite kako samo vama ništa da se lepo I podsticajno dogodi na emotivnom planu. Tražili ste – pa sada gledajte! Ako postoji momenat kada je moguće da vas ljubavni grom strefi posred srca, onda su to baš ovi dani. Vodolijama idu mogućnosti za nova poznanstva I za pojavu osobe sa kojom će “kliknuti” na prvi pogled. Ako ste mladi I ludi I dalje imate više nego dobre prilike da uživate u provodu I zabavi – kontakti sa prijateljima I društvom su sada odlični!

U emotivnim vezama I brakovima potrebno vam je mnogo više od onoga što vam partner trenutno pruža. Nećete biti zadovoljni količinom njegove pažnje I ljubavi I na sve načine ćete pokušavati da provedete što više vremena zajedno. Osmišljavaćete “akcije” I truditi se da mu pokažete koliko vam je zaista potreban.

Posao

Dokle god se trudite da se fokusirate na ono što vam je zaista važno – nećete imati nikakav problem u poslovnom segmentu tokom ove nedelje. No, ulaskom Marsa u vaše polje ličnosti – dobili ste ogromnu energiju I smatrate da sada možete raditi sedamdeset stvari odjednom. Ako dozvolite sebi da se rasipate na više strana, verovatno ćete se samo uplesti u situacije da ne znate gde udarate I da zaboravljate čak I one, najbitnije obaveze. Mogućnosti da napravite grešku ili neki jači propust su zaista velike, pa savet za vas svakako stoji – bolje da uradite manje obaveza, ali kvalitetno nego da svaštarite, pa da na kraju ne ostvarite ništa. Jedna ponuda koja dolazi do vas može biti zaista interesantna. Vredi razmisliti o njoj.

Novac

Trošite iznad svojih mogućnosti. Toga ste itekako svesni, ali jednostavno ne možete da se u potpunosti obuzdate. Vodite računa o obavezama koje morate izmiriti.

Zdravlje

Sa Marsom u tranzitu kroz vaše polje ličnosti – uglavnom će energija biti jaka, pa ćete se lako boriti sa bilo kakvom zdravstvenom problematikom. Kod starije populacije malo problemi sa nervima, krvnim sudovima.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znak!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!