OVAN – nedeljni horoskop od 14. do 20.11.2016.

Pun Mesec u polju hrane definitivno će Ovnovima tokom ove sedmice dati pojačan apetit, i mnogo jaču želju za uživanjem u ukusima i mirisima. Privlačiće vas bogata, kremasta, sočna hrana, a moguće je da ćete više koristiti i začine. Kada je već tako, dajte sebi malo oduška i uživajte…

Ljubav

Dokle god budete prvenstveno verni sebi, a onda I voljenoj osobi – nemate razloga da se brinete za emotivna dešavanja tokom ove sedmice. Doduše, Ovnovi koji su u vezama I brakovima bi mogli da se malo “zaigraju” I da od flerta naprave I ljubavnu kombinaciju….ali nadamo se da nećete otići baš tako daleko I da ćete umeti da se zaustavite na vreme. Neko čak vaše ponašanje, koje može biti striktno prijateljsko, može shvatiti kao flert….

Ukoliko ste sami, opustite se I uživajte. Pred vama su izuzetno povoljni dani koji će vam doneti dobro raspoloženje, nova poznanstva I uživanje u kontaktu sa prijateljima. Društvo, izlasci, zanimljive osobe I preko društvenih mreža – sve se namešta da se prepustite čarima nekih lakih ljubavnih priča. A koliko će sve to trajati – to ćemo tek videti.

Posao

Pun Mesec u polju posla I novca donosi da vam je nekih situacija (a verovatno I nekih ljudi) preko glave. Ipak, nećete se dati tek tako lako – pokušavaćete da se izdignete iznad situacije I da I dalje budete maksimalno posvećeni onim poslovnim projektima koje već neko vreme “gurate”. Brzo razmišljate, brzo delate – pa ćete dosta toga uspevati da rešite lako I u hodu. Ono što vam ne ide u prilog je izvesna ishitrenost, koja je pomešana sa tvrdoglavošću, pa bi povremeno kontakt sa kolegama mogao biti naporan I tenzičan. Mogućnosti da obnovite poslovnu saradnju iz prošlosti. Nepovoljno za početak novih poslovnih saradnji. Neko može pokušati da vas prevari, obmane, izmanipuliše.

Novac

Ako očekujete neke veće prilive, moguće je da će oni kasniti. Ni dodatni poslovi se neće pokazati kao stabilan izvor prihoda.

Zdravlje

Starija populacija Ovnova bi trebala da obrati pažnju na krvni pritisak. Mogući su I problemi sa kičmom, zglobovima, venskom cirkulacijom.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znak!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!