VAGA – nedeljni horoskop od 14. do 20.11.2016.

I kod vas je polje doma, ali I hrane dosta naglašeno, pa nije ni čudo što će se mnoge Vage u ovom periodu ipak pomalo ubuckiti I zaokrugliti. Nemojte da sputavate sebe – neki put nam je svima potrebno da se opustimo I uživamo u dobrom zalogaju. Pogotovo kada smo okruženi dragim ljudima I porodicom.

Ljubav

Vi itekako znate šta I koga želite. S druge strane – jasno vam je da do toga možete doći samo strpljenjem I nekom formom čekanja, ali to vam trenutno ne pada teško. Osoba koja vam se dopada je blizu vas, sa njom imate jaku komunikaciju I dobro razumevanje I puštate da se bliskost između vas dvoje polako gradi. Ne želite da više funkcionišete u fazonu “brzo, ali kuso”, već imate nameru da stvorite dobar temelj za odnos koji može trajati. Ovo je pravo I zrelo razmišljanje, bravo!

U vašim emotivnim I bračnim relacijama očekujete da partner bude posvećen odnosu na isti način kao I vi. Međutim, pošto je druga strana trenutno u nekim većim obavezama ili problemima, dobijaćete samo jedan deo njegove pažnje. Ne možete da kažete da ste u potpunosti zadovoljni, ali ipak razumete I spremni ste da se prilagodite.

Posao

Osećate da neko od saradnika ili kolega nije u potpunosti iskren prema vama I zato ćete u kontaktu I dogovorima sa ovom osobom biti daleko obazriviji I oprezniji nego inače. Polje dogovora je postavljeno nešto nepovoljnije tokom ovog perioda, pa biste trebali da preduzmete sve mere opreza, naročito ako tek ulazite u neki partnerski ili saradnički odnos. Potrudite se da jasno postavite svoje uslove, ali I da pažljivo saslušate šta druga strana očekuje od vas. Kod nekih od vas će se pokrenuti jasnije planovi ka pokretanju privatnog biznisa. Za sada samo pravite dogovore, istražujte tržište, ali ne povlačite konkretnije poteze.

Novac

Ako ne budete previše rizikovali kada su finansijska ulaganja u pitanju, proći ćete kroz ovaj period više nego dobro. Prilivi su korektni I redovni.

Zdravlje

Lako se možete tokom ove nedelje prehladiti, pa I zakačiti jaču virozu. Vodite računa o sebi. Koristite u ishrani više vitamina, više svežeg povrća I voća.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!