RAK – nedeljni horoskop od 14. do 20.11.2016.

I sami znate – kad agod je vladar vašeg znaka, Mesec, pun – u vama se probudi želja da kuvate, spremate, bakćete se po kuhinji I uveseljavate I sebe I članove svoje porodice ukusnim I sa ljubavlju spremljenim zalogajima. Tako će biti I ove sedmice. Pa onda šta reći sem – uživajte!

Ljubav

Dosta vam je da budete fini I dobri. Hoćete da malo uživate u životu, da više izlazite, da provodite vreme sa prijateljima I da upoznajete nove ljude. Za sve ovo imate itekako dobre predispozicije tokom ove sedmice, pa dragi moji Rakovi – pravac u neke izlaske I druženja. Vrlo brzo ćete shvatiti da izazivate veliku pažnju suprotnog pola, biće vam slatko da flertujete I da se muvate, a nije ni čudo što će neki od vas dopustiti sebi I da malo uživaju u čarima neobaveznih odnosa. Ma sve je to za ljude, bitno je da je vama lepo I da se posle dužeg vremena – zaista smejete od srca.

Ako ste u emotivnom odnosu ili braku – svesni ste da neke stvari ne funkcionišu. Takođe vam je jasno da nije krivica samo na partneru, već I na vama, ali trenutno ne znate da pronađete način kako da ovo popravite. U vašim odnosima – promenljivo.

Posao

Moguće je da ste previše preuzeli na sebe I to će se tokom ove sedmice I pokazati. Vi lično ste preopterećeni, a I sami znate a u takvim situacijama ne funkcionišete najbolje. Moguće je da će u saradničkim odnosima doći do grešaka, propusta, ili do pogrešno protumačenih dogovora, nesporazuma. Neki poslovni projekti u koje ste ulagali veliki trud još uvek ne pokazuju nikakve rezultate I neki od vas će već biti u razmišljanjima da odustanu. Sačekajte još malo, trenutno ne možete da sagledate situaciju na pravi način. Proverite sve informacije koje dobijete tokom ove sedmice.

Novac

Tokom cele nedelje pratiće vas povećani troškovi. Teško je da ćete nagomilane obaveze moći da pokrijete trenutnim prilivima.

Zdravlje

Vaša zdravstvena situacija je više nego dobra. Starijoj populaciji mogući manji problemi sa krvnim sudovima.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znak!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!