RIBE – nedeljni horoskop od 14. do 20.11.2016.

Samo ćete povremeno imati “napade gladi” koje ćete uglavnom uspevati da obuzdate grickajući neku zdravu hranu, voće ili povrće. Trudite se da maksimalno izbegavate ono što znate da vam ne odgovara ili od čega se gojite…I za sada se držite dosta dobro.

Ljubav

Kada pogledate realno (a to je vama zaista teško, ali možete ako se potrudite), shvatate da je u emotivnim ili bračnim relacijama trenutno sve u redu. Vi I partner imate dobru komunikaciju I lako rešavate bilo kakvu problematiku u odnosu. Međutim, vi ne možete da budete mirni, već se rekreativno bavite razmišljanjima o vernosti I iskrenosti voljene osobe. Neke stvari preuveličavate u svojoj glavi I nije zato ni čudo što povremeno upadate u tripove da vas druga strana vara I laže. Ne komplikujte sebi život bespotrebno, prepustite se dešavanjima I uživajte u ovom mirnom periodu.

U životu slobodnih Riba pojavila se osoba koja je na vas ostavila veliki utisak. Pošto je potreba za ljubavlju sada ogromna, možete se očas posla zaneti I zaljubiti preko glave. Da li je ova osoba baš toliko savršena kakvom je vi zamišljate, to je već pitanje…..Bitno je da je vama lepo, I da ste posle dužeg vremena ponovo nasmejani I srećni.

Posao

Neispunjena obećanja, preterana očekivanja, malo konfuzije I zabuna u dogovorima – sedmica pred vama je pomalo “mutna” I svakako ne bi valjalo previše žuriti sa postupcima, a pogotovo bitnim odlukama. I vi ćete imati tendenciju da obećate više nego što možete ispuniti, ali I da zato što ne umete da kažete “ne” dozvolite sebi da vam kolege prebace svoj deo obaveza. Pa….valjda ćete se jednom naučiti….Sada najbolje funkcionišu tekuće obaveze, kojima ste u potpunosti posvećeni. Jedna ponuda će stići do vas I počećete da razmišljate da li bi je vredelo prihvatiti. Obzirom na to u kakvom ste periodu, možda je bolje trenutno samo analizirati je, potražiti I savet od osoba kojima verujete….a odluku ostaviti za narednu sedmicu.

Novac

Možda ne zarađujete onoliko koliko biste želeli, ali se vrlo uspešno borite sa dugovanjima, računima, obavezama. Bićete zadovoljni finansijskom situacijom.

Zdravlje

Naglašene su hronične tegobe, I to uglavnom kod onih Riba koje imaju probleme sa mokraćnim kanalima, urinarnim traktom.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!