BLIZANCI – nedeljni horoskop od 14. do 20.11.2016.

Vaš vladar se nalazi u tranzitu kroz znak Strelca, pa nije ni čudo što će vas više privlačiti egzotična kuhinja. Neki od vas će tokom sedmice svratiti I do restorana u kojima će moći da uživaju u stranim kuhinjama, novim I neobičnim ukusima I specijalitetima.

Ljubav

Ono što definitivno ne biste trebali da radite u svojim emotivnim I bračnim relacijama je da određene stvari krijete od partnera ili da izaberete ćutanje umesto da se otvorite ako vas neke situacije muče. Oboje ste sada spremni da radite u korist svoje veze, I baš iz tog razloga je iskrena komunikacija neophodna. Na ovaj način ćete lako prevazići svaki eventualni problem. Jačanje strasti I romantike je takođe evidentno.

Ako ste slobodni, lako će vas I brzo zaneti jedno novo poznanstvo. Komunikacija koja počinje iznenada, iz kratkog susreta, ali koja će se jako brzo proširiti I doneti I vama I drugoj strani neke divne I nezaboravne momente. U kom pravcu sve ovo što se dešava ide, još uvek je rano govoriti….ipak, bitno je da je vama lepo posle dužeg vremena I da se istinski radujete svakom novom susretu!

Posao

Nepovoljni aspekti vašeg vladara sa Neptunom tokom ove sedmice mogu dovesti do toga da se previše rasipate, da preuzimate na sebe više obaveza nego što ih realno možete ispoštovati. Takođe, doneće vam manjak koncentracije, zaboravnost I naravno – mogućnost da stupite u kontakt sa osobama koje žele da iskoriste vašu lakomislenost, naivnost, dobrotu. Zato bi najbolje bilo da pokušate da se fokusirate na ono što morate uraditi – na redovne obaveze I da tu uložite sve svoje snage. Naravno, I ovde postoji mogućnost grešaka – zato samo polako I oprezno, da ne biste “popili” kritiku od strane nadređenog!

Novac

Neka dugovanja vas već prilično opterećuju I sve svoje snage ćete usmeriti u pokušaje da ih zatvorite. Nije dobar period za finansijska ulaganja I investicije.

Zdravlje

Nešto lošija zdravstvena situacija u ovoj nedelji. Pad imuniteta kod mlađe populacije. Stariji Blizanci neka urade krvnu sliku.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znak!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!