BIK – nedeljni horoskop od 15. do 21.02.2016.

Potrebno vam je više kalcijuma I magnezijuma, pa unosite više mleka I mlečnih proizvoda, kao I suve smokve, bademe, kikiriki, orah, razne žitarice I naravno – sve vrste zelenog povrća. Em ćete nadoknaditi manjak ovih minerala, em će vam se metabolizam ubrzati, pa I kilogrami krenuti silaznom linijom.

Ljubav

Prelazak vaše vladarke Venere iz znaka Jarca u znak Vodolije označiće kraj jednog razdoblja u vašim emotivnim odnosima. I sami ste svesni da se neke stvari moraju promeniti, samo je pitanje u kom će se pravcu ta promena I odvijati. Veliki deo zavisi od partnera, ali ste ipak vi ona osoba koja može biti inicijator dešavanja. Ne pokušavajte da presirate I kontrolišete, jer je tako više nego verovatno da će vam situacija izmaknuti iz ruku. Unesite pozitivnu energiju koju sada nosite I nadajte se najboljem.

Slobodni će se aktivirati na društvenim mrežama, ali I postati češće viđeni u izlascima I u društvu prijatelja. Ne želite da sebe gurate u nešto što vam možda ne odgovara u potpunosti, pa ćete radije uživati, flertovati I biti opušteniji u kontaktima sa suprotnim polom. Sada se prijateljski ponašate prema onima koje upoznajete, ali će se vremenom iskristalisati da li je nešto od ovih poznanstava vredno.

Posao

Merkur, planeta koja vlada vašim poslovima u znaku je Vodolije I ovoj energiji se morate prilagoditi. Imaćete problema u prvom delu sedmice da odgovorite na pravi način na ono što se od vas očekuje, jer su se u poslovnom segmentu dogodile neke promene, a vama treba vremena da se priviknete na njih. Nema razloga za zabrinutost, noviteti nisu bauk, a vi ćete se brzo uklopiti I nastaviti da funkcionišete normalno. Tempo dešavanja je malo brži za vaš ukus, ali se snalazite. Ipak, dva puta proverite sve što radite, sada su greške lako moguće!

Novac

Najviše volite da se osećate sigurno I stabilno u svojim poslovima, jer tada pružate maksimum od sebe. No, sada su vam najviše otvoreni neki nekonvencionalni načini zarade, moguće kroz dodatne ili honorarne poslove. No, bitno je da novca ima da biste pokrili troškove, koji su nešto veći u ovoj nedelji.

Zdravlje

Pravilna I raznovrsna ishrana je ključ za to da se u ovoj nedelji dobro osećate. Stariji pripadnici znaka mogu imati problema sa nogama I cirkulacijom.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!