BLIZANCI – nedeljni horoskop od 15. do 21.02.2016.

Odlično ste energetski tokom ove sedmice, pa poboljšajte dodatno stanje svog organizma, ali I duha izbalansiranim obrocima. Predlog za doručak je ovsena kaša, a za ručak I večeru napravite sami kombinaciju od piletine, ćuretine, spanaća, šargarepe, zelene salate. Kao grickalice badem I orasi.

Ljubav

Emotivni partner I vi ćete imati malo problema da se usaglasite tokom ove sedmice. Ne, neće biti niti bilo kakvih ispada niti svađa, ništa tog tipa. Jednostavno, energije vam se trenutno ne podudaraju I funkcionišete na različite načine. Vi biste da se nešto dešava, da izlazite, da se družite sa zanimljivim ljudima, da uvedete neke promene u ustaljenu svakodnevicu….a partner…partner bi radije da imate malo više privatnosti, da ste zajedno u nekom “samo vašem” kutku, što dalje od gužve I gungule. Probajte sa kompromisom – malo na njegovu stranu, malo na vašu…to uvek pali.

Ako ste sami, vi imate svoje planove. Znate šta hoćete, znate šta nećete, a sigurno je da nećete da sedite kod kuće I da čekate princa na belom konju. Zato ćete prijatelje pod ruku I u provod. E, baš u tom provodu nečije okice će vas zapaziti. Moguće je da je ovo osoba koju od ranije poznajete, ali koja se tek sada aktivirala prema vama.

Posao

Promene, promene. Nove obaveze, novi poslovi, nove angažovanosti – sve se radi na drugačiji način, mnogo brže I efikasnije, a ovo vam trenutno u potpunosti odgovara. Prija vam čak I kada ste stegnuti nekim rokovima, jer na taj način uspevate da “pobedite sami sebe” I postignete sve što vam je dato da odradite. Lepo ćete se vi najurcati, napričati, sastančiti…I kada budete krajem nedelje bacilli pogled unazad shvatićete da ste u suštini odmakli samo jedan korak. Mnogo buke ni oko čega, u suštini.

Novac

Završili ste sa nekim najvećim troškovima, podmirili obaveze koje su vam stvarale glavobolju I sada možete da krenete dalje u mnogo opuštenijem fazonu. Nemate loše predispozicije za zaradu ove sedmice, ali vam ništa ne bi falilo da se malo angažujete I u nekim honorarnim poslovima.

Zdravlje

Ako krećete na neku rekreaciju tokom ove sedmice, slobodno računajte na upale mišića I bolove u zglobovima. Starija populacija može imati probleme sa nesanicom I nervozom.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!