RAK – nedeljni horoskop od 15. do 21.02.2016.

Istina je da je proleće još daleko od nas, ali vas kao da je uhvatio prolećni umor. Trebali bi da malo popravite krvnu sliku ribom, posebno tunjevinom, piletinom I ćuretinom, crnim I belim lukom, jajima, cveklom. Ako volite džigericu – to je još I najbolja varijanta. Umesto slatkiša suvo voće.

Ljubav

Ko smo mi? Rakovi! Šta želimo? Večnu ljubav! Šta ćemo da uradimo po tom pitanju? Ništa! Čekaćemo onog pravog… a u međuvremenu ćemo da se uplićemo u kombinacije! Da, da…jeste ovo šala, ali pošto u svakoj šali ima I istine, onda I znate kakva je sedmica pred vama. I na dalje mrtvo more kada je “ono pravo” u pitanju. A do tada zabava, do tada provod, do tada neobaveznog I povremenog koliko god vam volja. Pa ko voli, nek izvoli. Doduše, da ne bude da je baš samo to aktuelno u ovom periodu, postoji jedna osoba oko koje vam se često vrzmaju misli…samo što ovo ide polako, do bola polako…

Ako ste jedan od onih “srećnika” koji imaju emotivnog partnera verovatno od te iste sreće ne znate gde ćete pre. Da ste vas dvoje dobro, pa baš I niste. Taman se situacija malo popravila, a onda ste I vi I drago vam biće krenuli sve po starom. Sedite lepo I porazgovarajte, ništa od tih vaših nazovi problema nije nerešivo.

Posao

Sam početak sedmice je za vas dosta naporan u poslovnom segmentu. Neke situacije jednostavno ne možete da pokrenete, bez obzira na količinu truda koju ulažete. Takođe, promene koje pokušavate da uvedete ne daju nikakve rezultate I imate osećaj da čak stagnirate ili idete korak unazad. Polako, dajte šansu promenama da zažive, bićete u mnogo boljem raspoloženju od polovine nedelje, kada shvatite da ipak uspevate da završite deo onoga što ste planirali. Ispoštujte dogovore koje ste napravili.

Novac

Da stojite bajno finansijski, pa to baš I nije tačno. Na žalost, to vaše stanje se tokom ove sedmice neće poboljšati u nekoj većoj meri. Novac stiže na kašičicu. Čak I ako vas potrefi sreća, pa vam nešto veća suma novca padne u krilo, ima itekako troškova I dugovanja koje treba pokriti. Saldo – pozitivna nula.

Zdravlje

Nedefinisane tegobe, malaksalost, možda čak I problemi sa spavanjem. Oni stariji pripadnici znaka neka provere kičmu I vode računa o stanju grla I pluća.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!