JARAC – nedeljni horoskop od 15. do 21.02.2016.

Ove sedmice ćete dosta vremena provoditi okruženi nekim dragim ljudima, a kada ste u takvom ambijentu vaši apetiti se bude. Ne brinite, aktuelna će biti I vaša umerenost, pa ćete umeti da stanete kada je najslađe. Naročito će vam prijati slatkiši – najviše sitni kolači I voćne torte.

Ljubav

Venera je na izlasku iz vašeg znaka I nadam se da ste njen uticaj iskoristili, učvrstili se u svojim emotivnim relacijama I povezali se sa voljenom osobom na dubljem nivou. U prvih par dana ove sedmice vi I partner ćete imati jako malo vremena jedno za drugo, a povremeno možete imati osećaj da partner neke stvari krije od vas, da je ćutljiv I povučen. Moguće je da bez razloga brinete I da su u pitanju samo obaveze koje druga strana pokušava da reši. Ako je nešto od ranijih problema ipak ostalo nerešeno između vas dvoje, pokrenite razgovor sa voljenom osobom.

Ako ste sami pažnju vam može privući osoba sa kojom imate poslovnu komunikaciju ili sa kojom se susrećete u radnim okolostima. Imate zanimljive zajedničke teme I vreme vam prolazi brzo u priči. Iako ste vi dosta oprezni, druga strana jako potencira na češćim susretima ili makar na svakodnevnoj komunikaciji. Prepustite se dešavanjima.

Posao

Dobre prilike su pred vama I na dalje. U vaše polje posla I novca ulazi I tranzitna Venera, što će dodatno pokrenuti dešavanja. Promene kojima ste se nadali u poslovnom segmentu počinju da se dešavaju I pred vama je period kada će biti lakše aktivirati se oko onih pitanja koja vas interesuju. Iskoristite uslugu koju vam nudi prijatelj ili osoba od uticaja. U poslednjem trenutku, kada ste već mislili da vam jedno poslovno putovanje izmiče iz ruku, dobijate potvrdu od strane nadređenih. Budite strpljiviji sa kolegama.

Novac

Jače prilike za finansijsku dobit se otvaraju od drugog dela nedelje. Sve ovo je posledica poteza koje ste povukli u prethodnom periodu I bićete zadovoljni rezultatima. Možda ovo nije vaš maksimum, ali vam ipak donosi potrebnu stabilnost.

Zdravlje

Ako I bude neke zdravstvene problematike, ona će biti prolaznog tipa ili će se više odraziti na starije pripadnike znaka. Osećate se dobro.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!