RIBE – nedeljni horoskop od 15. do 21.02.2016.

Sredinom sedmice ćete shvatiti da ne jedete iz uživanja, nego na nervnoj bazi. Pokušajte da izbegnete situacije gde tešite sebe hranom, naročito slatkišima. Sve vrste poslastica će postati vaša “zabranjena ljubav” , pa pokušajte da se zavarate suvim voćem, crnom čokoladom ili integralnim keksićima.

Ljubav

Tranzit Merkura, a naročito Venere kroz vaše polje tajni, otvoriće pred Ribama period nesigurnosti u emotivnim odnosima. Pojedini će početi da razmišljaju o nekome ko nije slobodan. Drugi će pak, iako imaju partnera, itekako primetiti nekog drugog I dvoumiti se da li da se upuste u tajnu avanturu. Ovaj aspekt generalno može doneti I povučenost I distanciranost od bilo kakvih emotivnih dešavanja. Jednostavno, trenutno ne možete I ne želite da razmišljate o ljubavi, pogotovo ako ste usamljeni a nikakvih posebnih prilika nema pred vama.

Ako ste zauzeti, iskoristite ovo vreme da razmislite šta je ono što možete popraviti u odnosu sa voljenom osobom. Vaša inicijativa je od presudnog značaja, možete aktivirati I sebe I partnera I učiniti da vam ova nedelja prođe ispunjena lepim momentima I ljubavlju. Šta god da radite, ne vraćajte se u prošlost I ne pokušavajte da uspostavite kontakt sa nekim bivšim.

Posao

Apsolutno je jasno da vam je trenutno stabilnost u poslovnom segmentu neophodna, ali morate biti svesni I okolnosti u kojima ste, kao I toga da se ništa neće otvoriti pred vama na lakši način. Pritisci na vas se nastavljaju I dalje, a vi, koliko god bili umorni od svega, ipak uspevate da sve obavite u poslednjem trenutku. Neke Ribe će početi intenzivno da razmišljaju o promenama koje priželjkuju, možda ćete se čak nositi mišlju I da izađete iz trenutnih poslovnih relacija. Ne odlučujte na brzinu, nije vreme za to.

Novac

Neki troškovi dolaze na dnevni red I time ćete morati da se pozabavite polovinom sedmice. Ako razmišljate o nekom ulaganju, poslednji je trenutak da to I uradite. Prilivi su u ovom periodu stabilni, sigurna sam da niste zadovoljni u potpunosti, ali trenutno je tako kako je.

Zdravlje

Ulazak Sunca u vaš znak u drugoj polovini ove nedelje uneće jedno pozitivnije raspoloženje, ali vam dati I dovoljno energije za prevazilaženje nekih sitnijih zdravstvenih tegoba.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!