ŠKORPIJA – nedeljni horoskop od 15. do 21.02.2016.

Trebali bi da tokom ove sedmice izbegavate testa, naročito slatka peciva, kao I mesne preradjevine I prženu hranu, jer će vam samo usporavati varenje. Za dobru probavu neophodni su ovsena kaša, mleko, banane. Konzumirajte I orašaste plodove u kombinaciji sa suvim voćem kao zdrav međuobrok.

Ljubav

Naporan je ovo period za vas, pogotovo ako ste usamljeni. Neko ko vam se od ranije dopada I dalje je u vašoj blizini, ali bez nekih dešavanja koja vaš odnos vode u konkretnijem pravcu. Osećaćete se neispunjeno, vaše želje I ono što pokazujete drugima su u neskladu I povremeno vam je teško da održite imidž hladnokrvnosti. Iako ste sami, ovo je vreme kada mnogo učite o sebi I svojim emotivnim potrebama, pa ste spremni da sačekate na pravi momenat, kad god on došao. U međuvremenu može biti nekih sitnijih flertovanja I muvanja, ali u suštini – ništa što vam donosi pravo zadovoljstvo.

U emotivnim vezama I brakovima je dosta intenzivno. Koliko god da je emocija prisutna, u istoj meri su prisutni I posesivnost I ljubomora. I vi I druga strana umete na vrlo nezgodan način da podbodete jedno drugo, pa bi bilo dobro da inat I tvrdoglavost maknete I više se posvetite zajedničkim interesima.

Posao

Možda je do sada za vaš ukus sve išlo malo sporije I sa više napora, ali ste generalno zadovoljni poslovnim segmentom. Sada će stvari krenuti jednim bržim tempom, naročito u drugom delu nedelje. Neke prepreke ste uspeli da prevaziđete I da pokrenete ozbiljnije priče sa stranim partnerima ili većim domaćim firmama. Bacićete se na završavanje papiroloških pitanja I mnogo vremena posvećivati razrađivanju detalja. Oni koji se bave privatnim biznisom osetiće veće pozitivne pomake u poslovanju.

Novac

Usmerite se u velikoj meri na sve ono što je ostalo neizmireno od obaveza. Pokušajte sada da napravite dogovore o otplati ili ovo regulišite u potpunosti, jer bi vam naredni period mogao doneti problematiku u polju dugovanja. Novac vam dolazi iz više izvora, naročito od ličnih angažmana I dodatnih poslova.

Zdravlje

Problemi sa grlom, varenjem, a postoji I generalna iscrpljenost organizma. Odmarajte se, konzumirajte više čajeva, više svežeg voća I povrća.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!