DEVICA – nedeljni horoskop od 15. do 21.02.2016.

Vi se u ovoj nedelji osećate više nego dobro. Razmrdali ste se, pokrenuli, ponovo se osećate poletno I puni ste energije. Mesto vas ne drži pa će obroci “s nogu” postati sasvim uobičajena stvar kod vas. Smućkate neku dobru, jaku salatu sa kombinacijom mesa ili testenine I gotovo. Odličan obrok za vas.

Ljubav

Vaš pogled na emotivne odnose se u potpunosti promenio. Želite da provodite vreme sa voljenom osobom, ali da ti zajednički trenuci budu kvalitetni, puni sitnih pažnji, ustupaka, ljubavi. Vaše voljeno biće pokušavaće da prati vaš tempo I da vam se na pravi način priključi u svim aktivnostima koje vi nemilice planirate za vas dvoje. Nemojte da preterujete, dajte šansu partneru da povremeno predahne. Pa nisu loši ni moment kod kuće, neki ušuškani zagrljaji I gledanje dobrog filma uz kokice, zar ne?

Ukoliko ste u braku, tu je atmosfera već donekle drugačija. Vi ćete gledati da zbrišete negde ili da se izgovarate neodložnim poslovima, a vašem partneru ćete prepustiti da se bakće sa svakodnevnim problemima. Ako ste sami I imate simpatiju, postoji velika šansa da shvatite da ste se nadali uzalud. Izgleda mi da od vaših želja neće biti ništa. Sačekajte vi blago meni, neku bolju priliku.

Posao

Iako imate osećaj da u nekim stvarima I situacijama kaskate, kasnite – više je nego očigledno da se povoljan poslovni period po vas nastavlja. To će postati još aktuelnije u drugom delu sedmice, kada se neke veće prilike za nove poslove otvaraju pred vama. Ukoliko ste vodili pregovore ili pokušavali da napravite dil sa jačim poslovnim partnerima, sada dobijate pozitivan odgovor. I za nezaposlene je ovo odlična sedmica za aktiviranje. Nećete uspeti samo ako ne pokušate. Sve šanse za boljitak su tu.

Novac

Odgovara vam ulazak Venere u polje poslovnih obaveza I svakodnevice jer vam donosi dobre prilike za zaradu I od redovnih, ali I od poslova u kojima se povremeno angažujete. Ukoliko ste frilenser, ili se bavite nekim nekonvencionalnim zanimanjima – ovo je vaše vreme za zaradu. Iskoristite ga.

Zdravlje

Iako je zdravstvena simbolika ipak povoljna po vas ove sedmice, to ne znači da ne trebate da vodite računa o sebi, naročito starija populacija. Mogući problemi sa cirkulacijom I nervozom.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!