VODOLIJA – nedeljni horoskop od 15. do 21.02.2016.

Situacije će vas ove sedmice često vući van kuće, da provedete vreme u društvu prijatelja ili poslovnih saradnika. Naravno, svesni ste da u ovakvim prilikama jedete sa slašću, pa da ne biste pokvarili svoju liniju (koja je sada solidna) samo obratite malo više pažnje na umerenost. Naučite da kažete “ne” slatkišima.

Ljubav

I kod pripadnika vašeg znaka aktuelni su završeci, presecanja, prekidi. Nemojte ovo shvatiti potpuno crno, presecanja mogu biti I u smislu da završavate sa periodom težine I ulazite u novu, bolju fazu sa voljenom osobom. U svakom slučaju, u partnerskim I bračnim odnosima, sve će krenuti da se dešava na drugačiji način. Pošto će Venera biti u vašem znaku, lako je napraviti kompromise sa dragim vam bićem, a ne može se osporiti da ćete “pucati” od šarma I energije I unositi jednu pozitivnu notu u svoje emotivne relacije. Iskoristite ovo vreme da popravite u vašoj vezi sve ono što se popraviti da.

Slobodnima će tranzit Venere doneti da ponovo uživaju u radostima života I da se osećaju neuporedivo bolje nego do sada. Bićete aktivni u društvenim dešavanjima, okruženi prijateljima I dragim osobama I sigurno je da ćete privući neke zainteresovane poglede. Uživajte malo u svemu što se dešava oko vas.

Posao

Merkur je u vašem znaku, Venera je takođe tu od polovine sedmice, a kroz polje posla I novca počinje da tranzitira Sunce. Svu stegnutost I osećaj blokade u prethodnom periodu, sada ćete preokrenuti u dejstvo I akciju. Vaše vreme za angažovanje je došlo I nemojte oklevati da pokrenete ona pitanja koja su vam bitna. Novi predlozi, mogućnosti za nove poslove, a dobar je period I za nezaposlene koji sada mogu pronaći svoje mesto pod suncem. Ne čekajte da dobre stvari same dođu do vas, vaša inicijativa je ključ.

Novac

I pored pozitivnih pomaka na polju posla, novac još uvek nekako kaska I nema ga u onoj meri koja bi vas zadovoljila. Takođe, osećate posledice prethodnog lošijeg novčanog perioda I morate zakrpiti rupe u budžetu. Ne budite nervozni, ovom segmentu će trebati vremena da se sredi.

Zdravlje

Zdravstveni segment je tokom ovog perioda prilično dobar. Ako ste pripadnik starije populacije, malo više obratite pažnju na grlo I pluća.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!