VAGA – nedeljni horoskop od 15. do 21.02.2016.

Drage moje, došao je vaš trenutak da budete lepe, divne, lepršave, baš onakve kao što vi samo znate. Jeste da ste lepe, ali od vazduha ne možete živeti pa bi bilo fino da tu svoju prelepotu I prezgodnoću održavate nekim finim, zdravim zalogajčićima. Od svega po malkice, čisto da se čalabrcne.

Ljubav

Ovo je bitna sedmica za vas, jer vaša vladarka Venera prelazi iz zemljanog znaka Jarca u vazdušni znak Vodolije, koji je srodan vašem I čiju energiju “kapirate” I u koju se lako uklapate. U prvoj polovini nedelje još uvek možete osećati težinu I stegnutost u emotivnom segmentu, zatvorenost I pritisnutost u odnosima koja vam ne odgovara I u kojoj se loše osećate. Imate osećaj da su neke stvari pri kraju, čak možete težiti da neka emotivna poglavlja “zatvorite” za sva vremena. Mogu samo da posavetujem da ne trčite pred rudu I da razmislite. Povučeni potezi se možda ne mogu vratiti, zato nemojte uraditi ništa zbog čega biste se mogli kajati.

Ukoliko ste sami, budite svesni jedne činjenice – vaše polje ljubavi se probudilo. Sada je samo potrebno da budete divni, šarmantni I željni dobrog provoda I zabave – prilike za ljubav I sreću će doći. Ne budite u međuvremenu nestrpljivi I ne jurcajte u avanturu.

Posao

Prva polovina sedmice je iscrpljujuća I naporna po vas. Ljudi sa kojima dolazite u kontakt su teški, zahtevni I oduzimaju vam veliki deo I vremena I energije. Ne dajte se drage Vage, od drugog dela sedmice vaš poslovni segment kreće uzlaznom linijom. Poslovi ili projekti oko kojih se bakcete duže vremena sada se pokreću, a na dnevni red dolaze I neke novine. Lakše će biti I napraviti konkretne dogovore sa klijentima ili potencijalni poslovnim partnerima. Inovativnost I kreativnost u usponu.

Novac

Novca čas ima, čas nema…što I ne bi bio toliki problem da se odmah od samog početka sedmice ne aktiviraju I neke zaostale obaveze. Koliko god vam to bilo u najnezgodnijem mogućem trenutku, ovo ćete morati da isplatite. Imate dobre ideje što se ulaganja tiče, ali za sada ulažite manje sume.

Zdravlje

Osetićete porast energije I poboljšanje raspoloženja, ali I zdravstvene situacije u celosti. Ukoliko pripadate starijoj populaciji, mogući povremeni problemi sa kičmom.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!