LAV – nedeljni horoskop od 15. do 21.02.2016.

Što više zelene salate, što više peciva I hleba od integralnog brašna, što više jabuka. Takođe, potrebni su vam orašasti plodovi. Sva ova hrana treba da vam pomogne da se izborite sa povremenom depresijom I razdražljivošću koja je aktuelna tokom ove sedmice. Zasladite dan crnom čokoladom.

Ljubav

Da su vam neke vajne predispozicije za ljubav ako ste slobodni, baš I nisu. Doduše, I vaše je raspoloženje u potpunosti promenljivo. Čas biste da sedite kod kuće, čas da izađete. Čas vam je potrebno društvo, u drugom trenutku biste najradije da vas svi ostave na miru. Čas se osećate usamljeno, čas ste dovoljni sami sebi. U principu – pošto nemate pojma šta hoćete, bolje je I da se ne uplićete u nešto, jer je sigurno da ćete se vrlo brzo pokajati. Sedite tu gde ste I čekajte bolje vreme. I neke nove prilike.

Ako ste u emotivnom odnosu ili braku, pa ni tu vam ne cvetaju ruže. Uglavnom ste vi I partner svako na svoju stranu, svako u nekim svojim obavezama, pa kad naletite jedno na drugo – baš lepo. Ako se I ne vidite, nikom ništa, preživećete. Pokušajte da se malo više povežete, da nađete neke zajedničke aktivnosti I interesovanja, da se ne biste samo u prolazu pozdravljali. Mrdnite malo van kuće, prošetajte, prijaće vam oboma.

Posao

Digli ste ruke od nekih ljudi, od nekih poslova. Muka vam je više od toga da večito isterujete neku pravdu, da pokušavate da uradite nešto korisno I pozitivno a da se konstantno suočavate sa opozicijom I blokadama. Posvetićete se nekim sitnijim obavezama koje niste odradili I pustiti da sve ide kako ide. Da će se neke značajnije promene desiti, baš I neće. Malo ćete neke pomake napraviti u odnosu sa jačim klijentima, možda malo doraditi I proširiti neke dogovore, ali to je u principu to. Uglavnom mrtvilo.

Novac

Ne možete vi baš toliko da se žalite na zaradu u ovom periodu, bez obzira na to što je to ništavno u odnosu na sav vaš trud. U drugom delu nedelje će se ti prilivi čak I pojačati, pa će eto to biti jedna pozitivna stavka koja će vas malo oraspoložiti. Troškovi I obaveze su takođe u porastu.

Zdravlje

Variranje vazdušnog pritiska I promenljivo vreme vam uopšte neće prijati. Postajete nervozni, razdražljivi, ne možete da spavate kako treba, a možete imati I probleme sa glavoboljama.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!