STRELAC – nedeljni horoskop od 15. do 21.02.2016.

Umesto da dovedete sebe u red, loše navike po pitanju ishrane kao da uzimaju sve više maha. Baš se možete ponašati hedonistički u ovom periodu, koliko god bili svesni da vam ovakav način života ne odgovara. Ako želite sebi dobro, vreme je da ozbiljno razmislite. Potrebna vam je umerenost I rekreacija, I to što pre.

Ljubav

Neko će se baš angažovati oko vas. Istina je da vam pažnja ove osobe izuzetno prija, ali kao da ste u ovom periodu usporeni, nesigurni šta I kako da uradite na dalje. Moguće je da ste oprezni zbog nekog prošlog emotivnog debakla, ili da jednostavno želite da stvari radite na svoj način I svojim tempom. To što je vaš tempo u ovom periodu neverovatno spor, to je već druga stvar. Kao da sve vreme ovog sveta imate pred sobom. Trebali bi da pružite šansu I sebi I ovoj osobi I da makar pokušate da joj posvetite više vremena. Sigurna sam da će vam biti mnogo zanimljivije nego što mislite. Dozvolite da se neka fina komunikacija dogodi između vas dvoje. Ako imate emotivnog partnera ili ste u bračnoj zajednici, evidentno je da ste premalo prisutni u životu voljene osobe. Teško vam je da uskladite međusobne obaveze I samo ćete povremeno uspeti da kradete neke momente sreće I lepih dešavanja.

Posao

Ponovo se osecate kao da nista u poslovnom segmentu ne zavisi od vas. Nemate uticaja na događanja, a pritisci postaju sve naporniji za izdržati. Na svu sreću, neke obaveze su zaista pri kraju I konačno ćete moći da odahnete, I to od drugog dela sedmice. Dobijate mogucnost da se vise aktivirate u dogovorima I susretima sa potencijalnim novim saradnicima, pred vama je jedno uzbudljivije I dosta lakše vreme, a pojedini Strelčevi će imati priliku za poslovna putovanja, moguće čak I van zemlje.

Novac

Uspešno rešavate neku novčanu problematiku, dugovanja koja možda vučete duže vreme. Biće aktuelna I ulaganja kao I nešto povećani troškovi. Ipak, prilivi su vam učestaliji I ne nalazite se trenutno u finansijskom ćorsokaku. Kod privatnika se povećavaju prilivi.

Zdravlje

Uglavnom će starija populacija imati problematiku vezanu za lumbalni deo kičme. Generalno – potrebno je više kretanja, šetnje I aktivnosti.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!