OVAN – nedeljni horoskop od 15. do 21.02.2016.

Vašem organizmu je u ovom periodu potrebna detoksifikacija. Em je vaš način života prilično nezdrav, em u poslednje vreme uopšte ne vodite računa o tome šta jedete. Ne mogu da vas nateram da konzumirate više koprive u ishrani, ali biste makar mogli da češće pijete čaj od ove biljke. Čisti krv.

Ljubav

Retko ćete u prvom delu ove sedmice imati vremena za voljenu osobu ili bračnog partnera. Doduše, neke situacije u porodičnom domu vam možda I ne odgovaraju, pa ćete gledati da se sklanjate I da provodite više vremena u poslu ili sa prijateljima. I partner se može donekle povući pa bi prvih par dana u ovoj sedmici moglo povremeno biti zategnuto I sa nekom dosta distanciranom atmosferom među vama. Ipak, voljena osoba će se aktivirati I pokušati da popravi situacijom insistiranjima da češće izlazite, da se družite sa drugim parovima ili će prosto osmišljavati neke zabavne aktivnosti za vas dvoje.

Sad, bilo da ste slobodni ili zauzeti, pred vama se otvara jedan period kada ćete možda početi da razmišljate o nekome sa kim ne možete da ostvarite zvaničan odnos. Ili još uvek niste spremni da ovoj osobi priznate da ste zainteresovani za nju. Neka forma povučenosti stoji kada su osećanja u pitanju.

Posao

U poslovnom segmentu čekate nešto, a ni vama više nije jasno ni šta čekate ni da li ćete dočekati. Vi ste uradili ono što je do vas I sada treba biti strpljiv što se rezultata tiče. Ne brinite, prvo će početi pozitivne informacije da dolaze do vas, a onda I nešto konkretnije, opipljivije. Novi momenti u poslovnim dogovorima, ali vam ovo odgovara iako nemate potpunu kontrolu nad dešavanjima. Samo da se nešto pokreće, I da vi konačno imate osećaj da zaista nešto postižete, a ne da tapkate u mestu.

Novac

Svoje obaveze ispoštujte do polovine ove sedmice. Šta ste očistili, očistili ste – ako ste nešto propustili, ne brinite, sigurno je da će vas podsetiti, doduše na neprijatan način. Novac vam ide preko honorarnih poslova ili preko usluga učinjenih od strane prijatelja. Klijenti će vam dolaziti I po preporuci.

Zdravlje

I pored toga što se osećate dosta jako, životna energija vam je ipak u padu. Potrebno je više odmora I opuštanja. U ovoj sedmici mogući problemi I sa nesanicama.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!