Bik nedeljni horoskop od 17. do 23.08.2015.

I dalje vas drži varijanta da jedete kao ptičica i zalivate svaki zalogaj velikim količinama vode u nadi da će to „popuniti“ vaš mučeni želudac. U suštini, džabe maltretirate sebe – kada biste se vodili nekim osnovnim principima zdrave ishrane, došli biste do željenog cilja. Na prvom mestu – izbacite slatkiše. I ne pokušavajte da ubeđujete druge kako ih ne jedete – sigurna sam da to radite krišom!

Ljubav

Iako ste u velikoj meri regulisali svoje bračne odnose ipak povremeno ne možete da odolite a da ne podbodete partnera nekom opaskom. Druga strana za sada vrlo dobro podnosi vaša „čačkanja“ ali je savet da ne preterujete – mir možda jeste uspostavljen ali je još uvek vrlo krhak. Ukoliko ste u emotivnoj vezi, moguće je da ste u prethodnom periodu imali neki „izlet“ ili flertovanje pa sada voljenu osobu zbog griže savesti zatrpavate lepim izjavama i sitnim pažnjama. Šta je bilo, bilo je – ponašajte se normalno jer bi partner mogao da počne da sumnja. Odmah početkom sedmice imate „sudar“ sa prošlošću – ipak, susret ili kontakt neće vas dotaći u onoj meri u kojoj ste se pribojavali. Izgleda da ste neke ljude ipak ostavili iza sebe.

Posao

Nemojte potiskivati svoju kreativnost i svoje ideje čuvati samo za sebe. Iako se ustručavate da date predloge koji su u potpunosti drugačiji od dosadašnjeg funkcionisanja nekog posla, šteta je da uskratite sebi mogućnost za priznanje od strane šefova. Kako nedelja bude odmicala, veći deo obaveza ćete uspevati da odradite i moći ćete da se posvetite i nekim novim projektima koji se otvaraju pred vama. Odmah početkom sedmice očekujte potvrdu što se neke dokumentacije ili bitnih papira tiče. Moguće je da je vaš CV stigao do pravih ruku – nezaposlenima velike mogućnosti za konkretnija dešavanja.

Novac

I dalje vam troškovi za kuću i dnevne obaveze odnose najveći deo zarađenog novca. Na žalost, situacija je sada takva kakva je, dobro je što vam se otvara mogućnost i za neki poslić u privatnoj režiji. Nisu neke velike pare, ali bolje išta nego ništa.

Zdravlje

U prvim danima sedmice iscrpljenost. Čini mi se da vas umor sve više stiže. Možda je neophodno otići na odmor.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!