Ovan nedeljni horoskop od 17. do 23.08.2015.

Ove sedmice vam prija jača, začinjenija hrana i malo neobične kombinacije ukusa. Vaš vladar prolazi kroz znak Lava pa nemojte da se iznenadite ako vam se prijede i krvavi biftek ili ako budete tamanili crveno meso u većim količinama. Apetit vam se iz dana u dan poboljšava, da ne bi bilo posle problema sa kilogramima – jedite više „letnjeg voća“, naročito lubenica.

Ljubav

Emotivni partner želi da ispravi neke svoje postupke iz prošlosti i pokušava da vam se ponovo približi i „umili“. Nemojte previše kalkulisati i razmišljati – ako ste spemni da pređete preko nekih stvari, pređite – ništa ne dobijate time što ćete otezati situaciju. Ako ne možete da oprostite i zaboravite, onda stvarno ni nema razloga da budete u toj vezi. Bračni odnosi su dosta stabilni tokom ovog perioda, možda zbog zajedničkog godišnjeg odmora, a možda i zbog toga što vas je potrebno dvoje da biste rešili neke tekuće kućne probleme. Što se slobodnih Ovnova tiče dobro razmislite da li vam je dovoljna samo avantura. Ono što vam se trenutno nudi teško da može postati stabilan odnos, ali za uživanje je dušu dalo…

Posao

U postupku ste pribavljanja papira ili usklađivanja dokumentacije sa zakonskim propisima. Pripremate se za jedan ozbiljniji poslovni poduhvat koji ce uskoro imati svoju realizaciju. U ovom periodu imate skladne odnose sa kolegama i njihovu veliku pomoć. Neočekivana ponuda od strane poslovnog saradnika govori mnogo o njegovom poverenju u vaše sposobnosti. Ako planirate da započnete nešto novo ili krenete sa varijantom privatnog posla, dani koji dolaze donose odluku i vaše konkretnije poteze u tom pravcu.

Novac

Vaš izlazak iz finansijskog „bunara“ postaje sve izrazitiji, ali ste tome i vi mnogo doprineli – prvenstveno se okrećući drugačijem načinu baratanja novcem. Neki troškovi su ukinuti, a novac preusmeren na vraćanje dugova ili ulaganje u neke nove posliće. Za sada sve funkcioniše kako treba.

Zdravlje

Osećate se dosta dobro, ali je potrebno da unosite više tečnosti i da ne preterujete sa izlaganjem suncu.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!