Rak nedeljni horoskop od 17. do 23.08.2015.

Vaše polje načina na koji se hranite je „krcato“ planetama i ne može da se porekne da ste u ovom periodu izelica na kvadrat. Sve volite, sve vam prija – od najkomplikovanijih jela do najslasnijih i najslađih poslastica. Dobro je što ćete ove sedmice baš često biti u pokretu pa se neće dogoditi da pred punim ormarom kukate da nemate šta da obučete zbog prekomerne težine.

Ljubav

Na emotivnom planu Rakovima generalno stoji nezadovoljstvo jer ne mogu da uklope ono što trenutno imaju u ono što bi želeli. Bojim se da vam ovaj period ne nudi lake varijante za ostvarenje. Osećate da ste vezani čvrstim nitima za nekog prema kome imate iskrene emocije, ali ne vidite nikakve mogućnosti za učvršćivanje ovog odnosa. Jako ćete klackati – čas srce puno ljubavi, čas nezadovoljstvo i depresija.

Neko nov ko se pojavljuje nije dovoljan da vam zaleči rane koje je napravio neko na koga još uvek mislite. Pustite da vreme radi svoje. U dužim emotivnim vezama i brakovima ove sedmice je na prvi pogled sve u redu – stvari se odvijaju po nekom ustaljenom šablonu, ali vi procenjujete svaki partnerov postupak i često zatičete sebe da se pitate – da li sam napravio/la pravi potez?

Posao

Nekako ispada da se „kola“ uvek slome na vama. Bar to tako izgleda ove sedmice kada ćete vi opet, po ko zna koji put, morati da „povučete“ i izvlačite druge iz problema. Vi ste izuzetno organizovani ali već pomalo umorni od rešavanja tuđih situacija i neugodnosti. Kako se bude išlo ka kraju radne nedelje, činiće vam se da sve teže podnosite tuđe pritiske pa bi u tom periodu bilo dobro da svesno izbegavate opterećujuće situacije i možda uzmete par slobodnih dana. Postojaće izvesna tenzija sa saradnicima a moguć je i sukob ili razmimoilaženje u komunikaciji sa nadređenima.

Novac

Ne preostaje vam ništa drugo nego da se ponašate odgovorno jer ukoliko vi ne budete spremni na to – situacija će vas naterati. Ove sedmice morate isplatiti izvesnu sumu ili podmiriti neku obavezu koliko god vam to teško padalo.

Zdravlje

U ovom periodu se dobro osećate.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!