Jarac nedeljni horoskop od 17. do 23.08.2015.

Najviše bi vam prijalo da se tokom ove sedmice okrenete ribi i morskim plodovima. Iako ovo generalno nije vaša najomiljenija hrana, sada će vam prijati, dati vam potrebnu energiju i omogućiti lako varenje. Ako tvrdite da ste posle ribe, školjki, rakova u roku od pola sata ponovo gladni, pokušajte da napravite salatu u kombinaciji pasta, tunjevina i raznoliko povrće. Em lepo na oko, em ukusno i hranljivo.

Ljubav

Neki Jarčevi su poslušali savet prijatelja i donekle korigovali svoj odnos prema voljenoj osobi. Ovo itekako daje rezultate i vi sa velikim zadovoljstvom ulazite u ovu sedmicu jer je na emotivnom planu sve u redu. Partnerove poslovne obaveze vas mogu sprečiti da u drugom delu ovog perioda ostvarite nešto što ste zajednički planirali.

Slobodni su već u fazonu da odustaju od ljubavi i da na ovom svetu ne postoji niko po njihovoj meri. Nekih aveti prošlosti ste se rešili ali se sada osećate neispunjeno i prazno. Drugi deo sedmice donosi jednu zanimljivu osobu u vaš život, ali ćete vi imati veliku zadršku i nećete moći da se opustite. To što ste trenutno po pitanju ljubavi nesigurni ne znači da ne trebate da date šansu za makar jedan zajednički izlazak.

Posao

Tokom ove sedmice jedna osoba može vršiti veliki uticaj na vas. Problem je u tome što ćete vi to smatrati vrlo ograničavajućim u smislu da vam se ne dozvoljava da radite stvari na svoj način. Pre nego što počnete značajnije da se bunite, razmislite da li je ovo usporavanje u vašu korist. Moguće je da vi suviše brzo pokušavate da pokrenete neki poslovni poduhvat, ne razmišljajući i ne uzimajući u obzir sve sitnice i detalje. Mislim da ćete tek u narednim nedeljama shvatiti da je ovakav način funkcionisanja bio pravi.

Novac

Nedelja je neočekivano dobra po pitanju finansija jer će vas pare prosto „hteti“. Izvanredna prilika da se rešite nekih zaostataka u obavezama a možda čak i da sklonite neki dinar na stranu. Kraj sedmice donosi veće troškove ili ratu kredita koju morate izmiriti.

Zdravlje

I pored svih tegoba koje su vas snašle u poslednje vreme, psihički ste dosta stabilni i smireni. Ipak, ovaj stres negde mora da izbije pa bi bilo dobro obratiti malo pažnju na sebe. Krajem nedelje pad energije i veća potreba za odmaranjem.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!