Blizanci nedeljni horoskop od 17. do 23.08.2015.

Vaša je ishrana tokom ovog perioda dosta dobro uravnotežena, čak ako u nekim trenucima pojedete više nego što biste trebali – dosta se krećete pa se i taj višak vrlo brzo potroši. Jedino na šta bih vam skrenula pažnju jesu žitarice i to one od celog zrna koje nekako zapostavljate u svojoj ishrani. Napravite sami miks koji vam najviše prija sa suvim i svežim voćem i jedite za doručak sa jogurtom ili mlekom.

Ljubav

U bračnim odnosima Blizanci u ovom periodu pokazuju više nego dobru volju da srede sve nesuglasice i da se stabilizuju sa partnerom. Međutim, ne bih rekla da je vaš životni saputnik trenutno na istim talasnim dužinama kao i vi. Nema razmirica ali se druga strana ponaša nekako distancirano i unosi vam sumnju. U dužim emotivnim vezama postoji problem u komunikaciji jer voljena osoba izbegava neka pitanja koja su vama veoma bitna. Vi ste u ovom trenutku maksimalno korektni, ali pitanje je koliko dugo ćete ovo još trpeti. Slobodni trenutno najviše vremena provode u poznatom okruženju i sa ljudima koji su im bliski – kod kuće i sa prijateljima. Povremeno imate komunikaciju sa nekim ko vam je simpatičan, ali se tu još uvek ne pokreće ništa značajnije.

Posao

Vaša stabilnost, ažurnost i posvećenost poslu i obavezama možda ove sedmice neće biti dovoljna da radite na miru i neometano. Pojedini saradnici mogu unositi nervozu ili se postaviti kao izuzetno teški u bilo kojoj vrsti dogovora. Možda mnogo očekujete od jedne poslovne saradnje ili pokretanja novog posla, ali je malo verovatno da će to krenuti kako treba. U suštini, poenta je da tokom ove sedmice uglavnom ništa ne zavisi od vas a drugi ljudi se prikazuju kao nepouzdani i neko na koga se ne može računati. Vodite računa da pred sam kraj radne nedelje ne upadnete u jednu bezrazložnu raspravu.

Novac

Početkom nedelje vam stiže jedna suma koja je taman dovoljna da pokrije neka goruća pitanja. Ne preterujte u kupovini – sitnica po sitnica i eto praznog novčanika.

Zdravlje

U drugom delu sedmice mogući problemi sa kičmom ili u predelu grudnog koša. Čuvajte se padova i povreda.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!