Vaga nedeljni horoskop od 17. do 23.08.2015.

Pripadnici vašeg znaka su i dalje u periodu kada moraju više da vode računa o svojoj ishrani, ne samo zbog lepote i skladne figure, na koju su toliko ponosni, već i zbog zdravstvenih razloga. Da se ne biste osećali tromo, naduveno i sa manjkom energije – najbolje je ići na varijantu zdravog doručka (ne smete ga preskakati!) a u toku dana praktikovati lake voćne užine i obroke sa više povrća.

Ljubav

Tokom ove sedmice najradije ćete birati društvo ljudi koji vas najbolje razumeju i koji su uvek tu za vas – prijateljsko okruženje daje Vagama potrebnu podršku u ovim nesigurnim emotivnim vremenima. Bili slobodni ili u emotivnoj vezi, braku – period dok vladarka vašeg znaka i gospodarica ljubavi, Venera ide retrogradno – doživljavate kao ograničenje svojih želja i nemogućnost da se na pravi način prepustite emocijama.

Čini vam se da vam se nameću samo avanture, ili ako to nije slučaj – da ste „osuđeni“ na ljude iz ljubavne prošlosti koji nekako uvek iskrsnu baš onda kada u potpunosti zaboravite na njih. Do sada ste shvatili – tokom ove sedmice jako je teško pokrenuti se, osetiti ispunjenost u odnosu sa partnerom ili ponovo doživeti leptiriće u stomaku. Za svaku blokadu postoji razlog, pa i za ovu – ne padajte u dubiozu, neki lepši dani su vrlo, vrlo blizu.

Posao

Na poslu je već znatno bolja situacija. Tokom prošle sedmice ste rešili neke veće zaostatke i otkrili na koga možete da računate i sada rasterećeniji nastavljate sa uglavnom svakodnevnom poslovnom problematikom. U ovom periodu neće biti velikih iskakanja iz poslovne rutine, vi ste uhvatili jedan dobar tempo a i situacija je u priličnoj meri mirna. Prijaće vam što ipak postoji podrška od strane autoriteta, što će naročito biti izraženo početkom nedelje. Ako vam je potreban razgovor sa šefovima zarad promovisanja vaših ideja ili traženja neke usluge – koristite prvu polovinu ovog perioda.

Novac

Slaba novčana situacija neće sprečiti pojedine da se upute na godišnji odmor. U svakom slučaju ne želite da se odričete ničega i ako to ne budete mogli da isplatite iz redovnih prihoda, lako ćete se okrenuti ka pozajmici.

Zdravlje

Krajem sedmice postoje mogućnosti za probleme sa urinarnim ili genitalnim traktom. Ako ste na putovanju, koristite isključivo flaširanu vodu jer postoji opasnost od stomačnih tegoba, dijareje.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!