Lav nedeljni horoskop od 17. do 23.08.2015.

Tačno znate šta bi trebalo a šta ne smete da jedete (pogotovo što i sami primećujete da ste se baš fino zaokruglili na nekim mestima) ali još uvek niste spremni da se okrenete zdravijem načinu ishrane. Pa kako čovek da odoli sladolednim poslasticama? Kako da odoli dobrom obroku zalivenom bogatim crnim vinom u ovako toplim letnjim večerima? Neka to zdravlje malo sačeka… makar septembar.

Ljubav

Oni u braku, već vidim, napraviće problem. Očigledno je da ne shvatate signale koje vam partner šalje i da ste sebi dali malo suviše za pravo. Umete vi tako da se ponašate kao da je ceo svet dužan da vas sluša i da budete itekako neumereni (čitaj – pomalo bahati) . Ukoliko ne poslušate savet i ne prekinete ovo na vreme, krajem sedmice biste itekako mogli dobiti „packu“ od osobe sa kojom živite. Neke vaše postupke druga strana više ne želi da toleriše.

Slična je situacija i u emotivnim odnosima – znam da vam je nekih stvari preko glave, ali problem se ne može rešiti na silu – samo pravom komunikacijom i tolerancijom. Slobodnima se može javiti bivši partner koga definitivno sada niste spremni da vidite. Želite nešto novo, sveže, zanimljivo – podsećanja na prošlost vam je više preko glave.

Posao

Prosto vam nije jasno zašto se i pored svog vašeg truda toliko teško odvija sve ono vezano za posao. Preispitali ste svoje postupke milion puta i apsolutno ste sigurni da ste uradili baš sve kako treba, ali onih pravih rezultata koje očekujete i dalje nema. Čini vam se da ne nailazite ni na razumevanje od strane šefova, a na kolege ste odavno prestali da računate. Kada pred kraj radne nedelje još jedan vaš plan doživi neuspeh ili prolongiranje, to će vam samo dati dodatnu snagu da nastavite. Pa bar vi niste osoba koja odustaje tek tako lako.

Novac

Verujem da vas je stislo sa svih strana po pitanju novca a te neke pare koje očekujete „evo svaki čas“ – nikako da stignu. Onaj priliv koji stigne početkom nedelje biće dovoljan da pokrije najosnovnije troškove….ako vama u međuvremenu ne padne na pamet da kupite nešto što vam uopšte ne treba…

Zdravlje

Kvadrat Sunca (vladar vašeg znaka) sa Saturnom u drugom delu ove sedmice može aktivirati neke hronične bolesti, a svakako bi trebalo obratiti pažnju na kičmu, srce i pritisak.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!