Ribe nedeljni horoskop od 17. do 23.08.2015.

Ove sedmice imate jednu jako nezgodnu osobinu – preskačete obroke, maltene se izgladnjujete (jer nemate vremena ni za šta) da bi u večernjim satima sve to ne nadoknadili, nego preterali i to u većoj meri. Nema potrebe pričati koliko je to opterećujuće i za vašu liniju i za vaš probavni trakt, pa pokušajte da malo korigujete ovu lošu naviku.

Ljubav

U dužim emotivnim vezama i brakovima se tokom ove sedmice baš i ne snalazite. Kao da ne znate šta je to što je partneru potrebno da bi stvari između vas dvoje funkcionisale kako treba. U suštini vi ste nešto zatvoreniji nego inače i suviše kalkulišete svojim emocijama. Ako želite da se stvari ponovo vrate u normalu, moraćete da date i više ljubavi i više svog prisustva, posvećenosti. Slobodni (ili bolje rečeno – usamljeni) mogu tokom ove nedelje saznati nešto o bivšem partneru što će ih veoma obradovati. Ovo može biti neočekivan kontakt i otvaranje sa njegove strane ili priča preko prijatelja koja dolazi do vas. U periodu ste kada niste spremni za nešto novo i radije biste ponovo dali šansu prošlosti.

Posao

Ovaj period biste najradije preskočili. Ukoliko radite, poslovne obaveze se odvijaju nekim normalnim tempom a vi se u pojedinim trenucima osećate stegnuto svakodnevicom u kojoj se ama baš ništa podsticajno ne događa. Malo će vas u prvom delu nedelje prodrmati neki interesantnii razgovori sa poslovnim saradnicima i nada da bi se nešto i moglo promeniti na bolje, ali je moguće da željene promene ne zažive. Kako sedmica bude odmicala vi ćete raditi sve teže i osećati sve veći pritisak pa bi topao savet za vas bio da uzmete slobodne dane ili odete na godišnji odmor.

Novac

Zarađeni novac odlazi velikom brzinom i trenutno je to nešto na šta ne možete uticati. Prihvatite situaciju takva kakva je – makar imate dovoljno da se ne zadužujete dodatno.

Zdravlje

Sve vas bode, sve vam smeta i u ovom je periodu očigledno da vaše zdravlje posustaje. Rešavajte probleme jedan po jedan i tražite način da se više odmorite i opuštate.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!