Vodolija nedeljni horoskop od 17. do 23.08.2015.

Obzirom na to da ste razvučeni na sto strana, neki put i zaboravite da jedete. Tokom ove sedmice ste najviše u fazonu prolaznih zalogajčića – kad god se setite. Na ovakav način ne unosite dovoljno potrebnih hranljivih materija pa bi bilo dobro da češće konzumirate makar po neku voćkicu. Naročito bi vam pomorandže i grejpfrut odgovarali u ovom periodu.

Ljubav

Vi i emotivni partner izgleda da ne možete a da ne napravite neko iznenađenje jedno drugom. Nije problem kada su ta iznenađenja prijatna, ali čini mi se da to baš i nije uvek slučaj. Tokom ove sedmice vaš odnos baš varira – od pakla do raja i nazad. Dođu tako neki dani, neko vreme i stabilizovati se prosto je nemoguće. Sav ovaj višak energije koji vašu vezu u ovom trenutku prati tako biste lepo „ispeglali“ jednim zajedničkim odmorom….ako uspete da se dogovorite i oko toga…Slobodni su se tako brzinski „zatelebali“ u nekog da ne znaju gde udaraju. Drage Vodolije, povucite malo ručnu kočnicu – to što ste toliko željni ljubavi nije garant da je ovo što vam se sada dešava „ono pravo“. Nemojte samo da mi se razočaravate posle nekog vremena…

Posao

Trenutno ste u periodu kada vam na poslu smeta sve. Ako nema posla – problem je. Ako ga ima previše – nervirate se. Kada saradnici oko vas ćute – podbadate ih da bi progovorili koju jer vam je dosadno. Ako previše pričaju – bunite se da ne možete da radite u takvoj atmosferi. Šta god da vam neko kaže, pa makar to bilo i najblagonaklonije – odmah shvatate kao kritiku i demonstrativno se ponašate. Jedino što mogu da pokušam da vam savetujem u ovom periodu jeste da ne pravite dramu oko gluposti, da situacija ne bi otišla u nekom neželjenom pravcu.

Novac

Obradovaće vas nešto malo smirenija situacija na polju finansija. Neke veće obaveze ste izmirili i ostaje vam još jedan deo u drugom delu nedelje. Tokom ove sedmice očekujte više novčanih priliva.

Zdravlje

Kičma, glavobolja, pritisak – tri osnovne stvari koje velikom broju Vodolija zadaju probleme u ovom periodu. Za sve tri, pored lečenja tradicionalnom medicinom, može se primeniti i još nešto – više kretanja, više rekreacije i više boravka napolju.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!