Devica nedeljni horoskop od 17. do 23.08.2015.

Dok vladar vašeg znaka, Merkur, tranzitira kroz vaše polje ličnosti – u potpunom ste skladu po pitanju ishrane. Manji obroci, raznovrsno, hrana bogata svim neophodnim vitaminima i mineralima. Nećete planirati ništa, vaše telo jednostavno samo „prepoznaje“ šta vam je sada potrebno. Možda biste mogli da pokušate i sa malo makrobiotike?

Ljubav

Jasno je vama šta bi bilo dobro – ući u neki „normalan“ odnos, sa osobom koja je baš po vašoj meri i gde ne biste morali mnogo da se nervirate i razmišljate… no, bojim se da vam u ovom periodu takve mogućnosti nisu date. Suviše sve ono što je vezano za ljubav miriše na tajnovito, miriše na zabranjeno, miriše na – problem. Ali taj problem je nešto u šta vi itekako imate nameru da „zaronite“. Pa, nek vam je sa srećom….

Oni u dužim emotivnim vezama su uspeli da pronađu potreban sklad sa voljenom osobom. Sve funkcioniše baš kako treba. Device koje su u bračnim odnosima i dalje imaju potrebu da sa partnerom neke stvari izvedu na čistac. Ipak, to će sada ići mnogo lakše nego ranije.

Posao

Izašli ste iz problematičnih situacija koje su vas pratile tokom prethodne nedelje i sada funkcionišete vrlo organizovano i sistematično. Ne samo to, nekako će i okolnosti ići u vašu korist tako da je pred vama jedna dosta dobra sedmica. Jedini iole značajniji problem može predstavljati konkurencija nekih osoba iz vašeg bliskog okruženja. Na ovo zaista ne treba obraćati ni malo pažnje, jer vaše pozicije sada niko ne može da ugrozi niti poremeti. Ne ispravljajte „krive Drine“ u odnosu sa šefovima – nema potrebe za tim, odavno ste rekli ono što ste imali i bili ste u pravu. Ne treba im to sada dodatno nabijati na nos.<.p>

Novac

Vrlo ste, vrlo zadovoljni finansijskim prilikama. Znate i sami da još uvek niste plaćeni onoliko koliko zaista vredite, ali itekako vidite dobre pomake i unapred se radujete periodu koji tek dolazi.

Zdravlje

Na samom kraju sedmice možete osetiti slabost i iscrpljenost. Čak je moguća i nesanica.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!