Škorpija nedeljni horoskop od 17. do 23.08.2015.

Za vas se tokom ovog perioda naročito preporučuje voće i povrće koje sadrži veliki procenat vode. Krastavci, paprike, paradajz – a od voća lubenice, breskve, ananas. Vašem organizmu je potrebna hidratacija u većoj meri nego inače. Definitivno bi trebalo izbegavati slatkiše kao i jaka, crvena mesa (mada u ovom periodu baš nekako imate gušt za tim).

Ljubav

Čini vam se da se u emotivnom delu sve pomera na mišiće – nikako da stignete do zadovoljavajućeg odnosa sa partnerom, u nekim stvarima se konstantno razmimoilazite. Nervoza je u potpunosti nestala, što je dobro, ali se zato u vaš odnos uvukla statičnost. Iznenadite partnera uvođenjem nekih novina ili se samo pokupite, bez velikih planiranja i ukradite par dana samo za vas dvoje. Ovo će prijati vašoj vezi.

Slobodni vrlo dobro znaju koga žele, ali im je ta osoba trenutno nedostupna – najverovatnije je na godišnjem odmoru i daleko od vas. Neko će prilično odlučno pokušavati da vas osvoji ali sada ni malo niste raspoloženi za ovakve igrarije. Ukoliko ne bude shvatio vaše suptilne pokazatelje da nema šta da traži u vašoj blizini, umećete prilično okrutno da ga ohladite.

Posao

Pa nema tu šta mnogo da se priča – stvarno ste očekivali da ćete ove nedelje već pokrenuti nešto oko čega se dugo bakćete i trošite. No, umesto toga –samo dobijate još jednu turu odlaganja i prolongiranja. Doduše, dobili ste čvrsta obećanja o brzoj realizaciji ali vam je više svega dosta. U drugom delu nedelje ćete biti posebno napeti i tada su i mogući sukobi ili zahlađenja odnosa sa osobama koje su vam poslovno bitne. Generalno ovaj period donosi dosta obaveza, ali sve to kao da vas ni malo ne približava željenom cilju.

Novac

Nije vam jasno odakle sada tolika gomila sitnih obaveza koje morate poplaćati u najskorijem mogućem roku. Mislili ste da ste neko najgore vreme po pitanju finansija ostavili za sobom i bićete prilično razočarani što opet ostajete bez dinara u džepu.

Zdravlje

Poslednjih par dana ove sedmice su nešto naporniji za vas. Izbegavajte vrućinu, pijte dovoljno tečnosti i vodite računa o svom pritisku.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!