Strelac nedeljni horoskop od 17. do 23.08.2015.

Iako generalno imate jako dobar apetit (čitaj – brzinom munje tamanite sve pred sobom) u ovom ste periodu dosta izbirljivi. Ne samo da se apetit nekako utišao, već i osećate da vam neke namirnice ne prijaju i da ih teško varite. Za vas bi najbolje bilo da makar ove sedmice izbacite mlečne proizvode iz ishrane jer će vam dosta teško pasti na želudac. U obzir dolazi jedino probiotik jogurt.

Ljubav

Vrlo često ćete tokom ove sedmice imati osećaj da se na emotivnom polju sve dešava bez ikakve vaše kontrole i mogućnosti da upravljate situacijom. Iako u svojim emotivnim vezama i brakovima želite najbolje, nekako se uvek ispostavi da ste povukli pogrešan potez i da partner ima razloga za prigovaranje i nezadovoljstvo. Planirani odlazak na zajednički odmor može započeti vrlo neugodnom atmosferom.

Ukoliko ste slobodni u ovom periodu nemate želju da se jače vezujete. Pojedini Strelčevi za sada samo posmatraju i „proučavaju“ osobu koja im se dopada, ali do konkretnih dešavanja još uvek ne dolazi. Možda je i bolje da u nešto što može vredeti ne ulazite na brzinu i naglavačke.

Posao

Ne može se reći da ste nezadovoljni poslovnom situacijom i onim što ste postigli do sada. Sigurno je da uvek može bolje, ali obzirom na trenutne poslovne okolnosti – vi imate dobar rezultat. Žao vam je što neke svoje planove niste uspeli da realizujete, ali još uvek čekate vesti, informacije koje bi možda mogle pokrenuti i ovo. U svakom slučaju, ovo nije period kada se treba odreći pokušaja da se aktivira nešto novo, ali budite svesni da će vam možda trebati mnogo više vremena.

Novac

Napravili ste plan izdataka za ovu sedmicu, ali će on morati da se koriguje. Neke troškove niste očekivali – pojedinima oko odlaska na godišnji odmor, pojedinima vezano za porodicu, kuću.

Zdravlje

Svoje baterije morate napuniti i uzeti par dana samo za sebe, za relaksaciju i odmor. Boravak na suncu, svežem vazduhu, u prirodi izuzetno će vam prijati. Potrebna vam je snaga i energija koju ste izgubili.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

 

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!