BIK – nedeljni horoskop od 21. do 27.12.2015.

Novogodišnji praznici se približavaju a vi ste se užurbali oko dijete koju ste započeli. Nekako se ti kilogrami ne skidaju dovoljnom brzinom i već počinje da vas hvata panika. Uskratićete sebi i one namirnice koje najviše volite i kojima inače ne možete odoleti. Sve za lepotu.

Ljubav

Imate osećaj da partner ne razume i ne ceni sve ono što činite za njega. Iako vas povremeno izluđuje, uspevate da zadržite mir i nećete mu dozvoliti da vas tek tako izbaci iz takta. Vaše voljeno biće menja planove i dogovore u poslednjem trenutku, prebacuje vam čak i neke minorne sitnice, u suštini – vi ste krivi za sve. Kada u petak neke stvari dosegnu vrhunac, bićete u velikom iskušenju da se samo okrenete i odete. Na svu sreću, više je nego verovatno da se ovo neće dogoditi.

Živci su vam kao konopci. Kod slobodnih – osoba koja vam se jako dopada i sa kojom imate svakodnevnu komunikaciju, počinje nekako da se povlači. Ili vi bar imate taj osećaj. Poruka i poziva je sve manje i vi prosto ne znate šta nije u redu. Nemate nikakvog razloga za zabrinutost, vaša simpatija je samo zatrpana obavezama i nekim ličnim problemima. Eto vama dvoma pred kraj nedelje jednog lepog susreta koji će označiti početak veze.

Posao

I u poslu se sve nekako usporilo i krenulo da se oteže. Na sve ovo vas još i kolege i poslovni partneri nerviraju i izbacuju iz koloseka, umesto da vam pomognu da neke situacije prevaziđete. Sve korak po korak, ali i na ovaj način vi ćete stići do realizacije tog posla koji priželjkujete. Podrška koju očekujete stiže u drugom delu nedelje. U tom periodu pripadnici vašeg znaka mogu napredovati ili ugovoriti posao koji će im doneti veću materijalnu dobit. Dodatni angažmani vas takođe „hoće“.

Novac

Tokom ove sedmice sve ćete gledati kroz novac. Nije ni čudo, obzirom na to koliko tešku planetu imate u polju dugovanja i materijalnog opterećenja, pa vam je svaki dinar bitan. Dobar je period da nekim jačim prilivima pokrijete najveća zaduženja i malo se rasteretite.

Zdravlje

Solidna zdravstvena situacija. Nema zime za vas tokom ove sedmice.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!