JARAC – nedeljni horoskop od 21. do 27.12.2015.

Ulazak Sunca u vaš znak tokom ove sedmice popraviće vam raspoloženje i doneti onoliko dugo željeni pokret. Malo se bolje osećate pa će i apetit shodno tome da se popravi. Radije jedete u društvu nego sami, a bićete okruženi pozitivnim i veselim ljudima. Ipak, najviše ste usmereni na mlečne proizvode i variva.

Ljubav

Slobodni Jarčevi se još uvek nisu izvukli iz neke učmalosti u ljubavnom segmentu. Nije da ne postoje prilike za neke avanturice i neobavezne odnose, o da postoje, i vi ćete biti spremni da se angažujete…ali teško vam je da se sada zaista povežete sa nekim i da ponovo osetite one leptiriće u stomaku. Moguće je da pojedine i dalje muči neki stari emotivni bol koji još uvek niste uspeli da prevaziđete, najviše zbog toga što povremeno imate komunikaciju sa tobom osobom. Kao da stavljate sebi so na ranu. Generalno – slobodni će morati još malo da čekaju na ono pravo, a sada neka se makar zadovolje time što se ipak nešto dešava u njihovim životima.

Ako ste zauzeti pripadnik ovog znaka, jasno vam je da je stanje u vašim emotivnim relacijama u dužem prethodnom periodu dosta promenljivo. Konstantno ste čas u usponima, čas u padovima i nikako ne uspevate da postignete balans. Takvim tempom se nastavlja i tokom ove sedmice. Ne tražite utehu sa strane, to nije rešenje.

Posao

I sami ćete primetiti koliko brzo ste se pomerili sa mrtve tačke i koliko je odjednom dešavanja oko vas, a sva vas guraju ka cilju koji ste odavno sebi zacrtali. Doduše, budite svesni da je ovo ipak samo pripremni period, da sada postavljate prave osnove za nešto što će biti pokrenuto za par nedelja. Pravi dogovori, pravi saradnici, uslovi koji vam odgovaraju i prvi put posle dužeg vremena dolazite na posao sa osmehom na licu. Za Jarčeve stiže i šansa za dogovor sa nekom stranom firmom.

Novac

Poslovni segment se pokrenuo, ali je zato finansijski nezaustavljiv. Koristite sve prilike koje vam se nude u ovom periodu, jer možete u priličnoj meri napuniti novčanike…a i stvoriti zalihe (koje vi toliko volite) za neke crne, kišne dane. Ne brinite se, stižete da otplatite ratu kredita na vreme.

Zdravlje

Tokom ove sedmice se dosta dobro osećate. I fihički i psihički ste u usponu.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!