BLIZANCI – nedeljni horoskop od 21. do 27.12.2015.

Pun Mesec u vašem polju hrane tokom ove sedmice svakako će otvoriti apetit Blizancima. Energetski ste malo u padu, pa vam je potrebno nešto da vas „zagreje“ i podigne. Najslađe ćete konzumirati tradicionalna kuvana jela, a i sve vrste mesa će zauzimati značajno mesto na vašem stolu.

Ljubav

Slobodnima su počele da se dešavaju neke lepe stvari. Jedna osoba preko poslovnih okolnosti se konstantno vrzma oko vas, čačka vas, zadirkuje i vidi se da želi da ostvarite jaču komunikaciju. Ne mogu da osporim da i vama sve ovo izuzetno prija, ali je očigledno da se iz nekog razloga ustručavate da se u potpunosti prepustite. Da li ste previše oprezni zbog nekih prethodnih loših iskustava ili smatrate da u ovakvim okolnostima ne smete žuriti…ili pak znate da osoba koja vam je privlačna nije slobodna…šta god da je, trenutno nemate snage da se iz ovoga povučete, ali niste spremni ni na nešto konkretnije. Igranka između vas dvoje se nastavlja.

Oni u dužim emotivnim vezama i brakovima nastavljaju sa politikom pomirljivosti i usaglašavanja. Biće povremeno nekih sitnijih varnica zbog velike zauzetosti i opterećenosti voljene osobe poslom, ali generalno – niste ni malo loše.

Posao

Na žalost, tokom cele ove sedmice, uglavnom zavisite od drugih ljudi. A to jeste problem, jer ne možete da se prilagodite jedni drugima, i može biti tenzija i oko najmanjih sitnica. Ipak, svojom smirenošću i promišljenim postupcima sada možete postići mnogo više nego raspravama. Iskoristite adute koje imate u rukavu i angažujte se u poslovnim dogovorima i kontaktima. Ne možete očekivati rezultate odmah, ali na ovaj način utirete put dešavanjima koja će stupiti na snagu tokom januara meseca.

Novac

Iako vam početkom sedmice finansijski segment neće delovati baš obećavajuće, ipak ćete do kraja nedelje biti zadovoljni dešavanjima i prilivima koji stižu do vas. Obzirom da će vaši kućni aparati imati tendenciju da se kvare u ovom periodu, taman ćete imati dovoljno da pokrijete i te troškove.

Zdravlje

Vaš vladar je tokom ove nedelje pod kvadratom od strane tranzitnog Marsa, pa je i dalje aktuelno upozorenje da budete obazrivi i da gledate kuda idete. Pažljivo sa oštrim predmetima.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!