RIBE – nedeljni horoskop od 21. do 27.12.2015.

U dobrom društvu i hrana (ali i piće) nekako su ukusniji i slađi. Pošto ćete imati dosta prilika da se družite, ne sumnjam da ćete uživati. I vi ćete rado u svom domu ugostiti neke drage ljude, pa je sledeća nedelja Ribama uglavnom protkana dobrim zalogajima i dobrim raspoloženjem.

Ljubav

Ne postoji bolji trenutak od ovog da svoje emotivne veze i brakove oporavite i ponovo obogatite ljubavlju i strašću. I vama i partneru je neophodno da što više vremena provodite zajedno, jer ćete inače osećati nervozu i lako će dolaziti do tenzija, pa čak i rasprava. Onaj najlepši emotivni segment je ponovo probuđen i drage moje Ribe – potrudite se da svoje bitne relacije postavite na mnogo stabilnije osnove. Napunite se emocijama, jer kada ljubav funkcioniše kako treba – pred vama se mnogo lakše otvaraju sva vrata.

Kod slobodnih pripadnika ovog znaka odlazak na neku proslavu, izlazak u društvu sa prijateljima ili pak „surfovanje“ društvenim mrežama je donelo jednu zanimljivu osobu u vaš život. Vaše raspoloženje se popravlja zbog podsticajne, skoro svakodnevne komunikacije. Ova osoba vam baš prija i što pre želite da ugovorite susret sa njom. Tako nešto je itekako moguće u drugom delu ove sedmice. Uživajte.

Posao

Pregovori i pokretanje saradnji sa strancima su dosta dobro postavljeni Ribama tokom ove sedmice. Generalno, možete ugovoriti neke važne poslove i projekte, ali nemojte realizaciju očekivati odmah. To je nešto što će tek biti aktivirano u narednim nedeljama. Na one koji vam mnogo obećavaju ili nude usluge nemojte se oslanjati, jer je malo verovatno da će ispoštovati svoju reč. Promene sada nastupaju polako, ali to ne umanjuje njihovu vrednost ni značaj. Prošli ste najteže, budite još malo strpljivi.

Novac

Ne mogu da obećam da će vam prilivi tokom ove nedelje doneti dovoljno da biste mogli da se osećate sigurno, ali ćete ipak početi da nazirete kraj svojim finansijskim nevoljama. Dodatni poslovi vam donose dobre prilive. Oni koji rade sa strancima biće zadovoljni svojim finansijama.

Zdravlje

Zdravstveni segment se poboljšava tokom ove sedmice. Bolje se osećate.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!