OVAN – nedeljni horoskop od 21. do 27.12.2015.

Baš vam odgovara da tokom ove nedelje sednete i onako se, ljudski, pogostite. Sve vam je ukusno i neodoljivo, sve će vam prijati, u vama su se probudile one najhedonističkije crte i nećete moći da prepoznate sebe. Samo uživanje u alkoholu držite pod kontrolom.

Ljubav

U emotivnim vezama i brakovima vi se povremeno ponašate kao da vam partner svakom svojom rečju i postupkom staje na rep. Non stop ćete se nešto osećati podbodeno, izazvano i bićete u ratobornom raspoloženju. Zašto, to verovatno ni vi sami ne znate. Nije vam voljena osoba kriva, već ste vi nervozni zbog svih ostalih, ali to ni malo ne opravdava vaše ponašanje. Hajte malo iskulirajte i pomozite partneru koji se svim silama trudi da održi vaš odnos koliko toliko normalnim. Manje drame, više uživanja – strast i seksualnost su fenomenalni ventili i doprineće boljem stanju u vašim vezama.

Slobodni Ovnovi mogu biti pomalo navalentni u pokušajima da osvoje nekog. Istina je da vas vuku jake strasti i da žudite da što pre zgrabite predmet svojih želja, ali na ovaj način ćete samo udaljiti ovu osobu od sebe. Potrebno vam je strpljenje, a sada ga imate jako malo. Niko vam neće pobeći, ne trčite pred rudu.

Posao

Istina je da će poslovni segment dati bolje rezultate tokom ove sedmice, ali je takođe istina i to da ste vi izgubili i one poslednje trunčice svog strpljenja. Imate osećaj da se trudite za petoricu, a da je krajnji rezultat uvek polovičan. Okrivljujete druge zbog toga što su, za vaš ukus, suviše statični i neažurni. Biće teško izaći sa vama na kraj u ovom periodu, a moguće su i rasprave u kolegijalnom segmentu. Papiri ili ugovor oko koga „ginete“ će doći na realizaciju i bićete ipak donekle smireniji.

Novac

Velika posvećenost i angažovanje oko finansijskog segmenta definitivno će ove sedmice uroditi plodom. Napravićete neke fine dogovore, posvetiti se i povremenim i dodatnim poslovima i sve ovo će vam sliti novac u džepove. Sada imate priliku da rešite jednu obavezu na lakši način. Ne propuštajte je.

Zdravlje

Ne trčite, ne žurite, ne jurite. Polje pokreta i saobraćaja je dosta loše postavljeno ove sedmice. Pazite da se ne povredite.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!