RAK – nedeljni horoskop od 21. do 27.12.2015.

Pun Mesec tokom ove sedmice u vašem znaku doneće Rakovima veliku dozu promenljivosti i otvoriti vam sve apetite. Neki put je nezadovoljstvo i nesigurnost najlakše potisnuti kroz slatkiše, grickalice ili kasnonoćna obijanja frižidera. Kilogrme nabačene sada teško ćete skinuti kasnije.

Ljubav

Šta da vam kažem? Da su emotivne veze i bračni odnosi u ovom periodu bajni, baš i nisu…Vaše nezadovoljstvo je primetno, partner vam postaje jako težak i opterećuje vas svojom statičnošću i lošim raspoloženjem. U suštini, šta god da uradi sada, vi i dalje ne biste bili zadovoljni. Suviše dugo traju neke situacije koje vam ne prijaju i pojedini Rakovi mogu pokušati da pobegnu od stvarnosti kroz kontakte sa prijateljima ili čak kroz neku formu flertovanja sa drugima. Moguće je da se pred kraj nedelje ovde dogodi i konkretno neverstvo i da se ne ostane samo na rečima.

Ukoliko ste slobodni jedna osoba vam jako prija i možete smatrati da ste u njoj pronašli sve ono što ste odavno tražili. Nemojte odmah ovo proglašavati ljubavlju za sva vremena, pogotovo što se vidi da je ipak element strasti i fatalnosti primaran u celoj ovoj priči. Sačekajte da vreme da svoj sud da li ovo zaista i vredi.

Posao

Nekako će privatni biznisi i oni poslovi u kojima nastupate samostalno ipak biti najbolje postavljeni tokom ovog perioda. Sve ono u čemu je potrebna saradnja, biće pod pritiskom i tenzijom. Do nekih dogovora ćete doći malo teže i možda biti primorani da napravite ustupke koji vam trenutno ne odgovaraju. Sredinom nedelje lako pravite propuste i greške, sve zbog brzine i želje da što pre odradite neki posao, i moguće je da ćete dobiti kritiku od nadređene osobe.

Novac

Biće malo napetosti oko jedne finansijske isplate, ali novac ipak leže na vaš račun. I privatni poslovi i povremeni angažmani sa prijateljima donose vam dobit. Pokušajte da se za vikend, onako rekreativno, malo okušate i u igrama na sreću. I odatle može doći neki priliv.

Zdravlje

Bolovi u vratu i ramenima verovatno su posledica dugotrajnog sedenja u lošem položaju. Ipak, posetite lekara.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!