ŠKORPIJA – nedeljni horoskop od 21. do 27.12.2015.

Znam da vam je u poslednje vreme jako teško da održavate liniju. Uspete na par dana da se malo obuzdate, ali onda jednostavno popustite pred izazovima ili tražite utehu u slatkišima. Ne znam ni da li vredi davati vam bilo kakve preporuke, kada niti jednu nećete poslušati…

Ljubav

Reći da ste zadovoljni u svojim emotivnim vezama i brakovima bi stvarno bilo baš preterano. U suštini, kada pogledate realno, nekako otaljavate svoje odnose, i samo fizički prisustvujete onda kada je to potrebno, a u mislima ste na nekoj dvadesetoj strani. Ima tu malo uticaja nekog drugog, to stoji, jer Škorpije su, čak i ako nisu konkretno uradile ništa, ipak debelo zainteresovane za nekog drugog pored partnera. Ako nije neka forma prevare u pitanju, onda jednostavno – izgubili ste onaj polet i želju da se trudite oko voljene osobe. Dokle ćete gurati ovako, to ćemo još da vidimo.

Ako ste slobodni pripadnik znaka, neko vam se tu vrzma ispred očiju, imate fenomenalnu komunikaciju sa ovom osobom i najradije biste je zgrabili bez oklevanja. Pa zašto onda zastoj, zašto ustručavanje? Nešto tu ne funkcioniše kako treba i vi se konstantno povlačite u nekim presudnim trenucima i birate tišinu i osamljivanje.

Posao

Zabrinutost zbog toga što ništa ne uspevate da okončate na vreme a što se sve ono što ste planirali dodatno prolongira. Doduše, i vi funkcionišete promenljivo – ili žurite ili se zablokirate i tapkate u mestu. Ni jedno ni drugo ne odgovara niti vama niti poslovnim saradnicima koji mogu biti prilično nervozni ako su vaša kašnjenja učestala. No, i pored svega ovoga, Škorpije tokom ove sedmice prave dogovore koji će biti itekako isplativi i sada, ali i u narednom periodu. Neko podržava vaše napore i gura vas napred.

Novac

Ako ste tokom prošle sedmice počeli finansijski da se oporavljate, sada ćete videti šta je tek prava lova. Šalu na stranu, novac vas hoće i dolazi vam sa više strana. I dalje stoji upozorenje da otplaćujete sve ono što ste prolongirali ili ostavili po strani. Odlično je vreme da se nekih problema rešite.

Zdravlje

Umorni ste i vaše i psihičke i fizičke snage su na izmaku. Potrebno vam je da se par dana sklonite od svih.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!