STRELAC – nedeljni horoskop od 21. do 27.12.2015.

Tokom ove sedmice ste više okrenuti domaćoj kuhinji i specijalitetima koje ćete rado spremati za svoju porodicu. Prija vam atmosfera kada ste okruženi ljudima koje volite i svaki je zalogaj mnogo slađi. Doduše, vama je sve slatko kada je hrana u pitanju, jer imate zdrav i dobar apetit.

Ljubav

Prvo bih skrenula pažnju onima u emotivnim vezama i brakovima da dobro povedu računa o tome šta rade „sa strane“. Ako ste se u proteklom periodu upetljali u neku priču zasnovanu na strasti, potrudite se da to ne izađe na svetlost dana, jer je sada više nego pogodno vreme za tako nešto. Ako ovo gurnemo sa strane, i pretpostavimo da niste jedan od onih koji je poklekao pred čarima avanture, onda je definitivno vreme da sa voljenom osobom poradite malo na svom odnosu. Sada je pravi trenutak da se više usmerite jedno na drugo, da možda odete negde na par dana ili da makar nekom sitnicom obradujete partnera.

Kod slobodnih pripadnika ovog znaka i dalje nemamo nikakvo definisanje u smislu šta je ono što vi želite i koga biste voleli pored sebe. Svoju pažnju poklanjate na više strana, ali vas prvenstveno vodi element strasti i nisam sigurna da ste spremni na bilo kakvo ozbiljnije vezivanje.

Posao

Neko iz kruga poslovnih saradnika ima pravu ponudu za vas i ovo bi itekako trebalo razmotriti. Pojedini Strelčevi dobijaju čvrsta obećanja napredovanja ili boljih finansijskih uslova. Na realizaciju ćete morati da sačekate još malo, ali već nazirete svetlo na kraju tunela. Generalno – ulazak Sunca u polje posla i novca pokrenuće dodatno ovaj segment. U sve što radite ulažite maksimalno truda i ne potencirajte ni na kakvoj brzini, iako će vam se činiti da se neke stvari nepotrebno otaljavaju. Kraći problem sa šefovima.

Novac

Bolji finansijski prilivi za pripadnike vašeg znaka tokom ove sedmice. Ovo vam je itekako bilo potrebno, jer ste već mislili da ćete se do guše zaglibiti u neka dugovanja. Čak ćete biti u prilici da potpomognete emotivnog partnera ili člana porodice da pokrije neku svoju materijalnu obavezu.

Zdravlje

Mogućnosti za lakšu prehladu u prvom delu nedelje. Posle toga – zdravstveno stanje odlično.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!