DEVICA – nedeljni horoskop od 21. do 27.12.2015.

Odgovara vam da jedete manje količine, ali češće obroke. Ne prija vam sva hrana i izbegavaćete masnije meso, sosove i slatkiše, jer ćete vrlo brzo primetiti da vaš želudac reaguje na njih. Najviše vam odgovaraju variva, čak i meso u većim količinama, pogotovo junetina.

Ljubav

Emotivni ili bračni partner i vi dosta dobro funkcionišete tokom ovog perioda. Doduše, vi još uvek imate nekih svojih sumnji i razmišljanja, povremeno bacate pogled u partnerov telefon ili slušate pažljivo njegove razgovore, ali ….nemate ni za šta konkretno da se uhvatite. Ako zanemarimo ovaj sitan detaljčić, bogami bi vi i voljena osoba mogli doživeti neke lepe zajedničke trenutke. Pogotovo ako budete izlazili malo češće ili ako se u drugom delu nedelje odlučite da uzmete par dana samo za sebe.

Slobodne Device su „angažovane“ na više strana. Iskreno rečeno, ni vi sami ne znate na koju biste pre. Sve ove odnose i laka flertovanja prilično uspešno održavate, i još se ni jedna osoba nije izdvojila kao neko pored koga biste ostali ili planirali da se vežete. Da napomenemo da vam se i neka prošlost s vremena na vreme provlači kroz misli. Izgleda mi da vam je ova osoba ostala kao bolna tačka i da iz tog razloga ni ne umete da krenete dalje…

Posao

Dosta lepa i povoljna poslovna sedmica je pred Devicama. Poslovi i projekti oko kojih se budete angažovali bez većih problema će vam donositi zadovoljstvo i dobre finansijske prilive, a pojedini pred sam kraj nedelje mogu dobiti vesti o promeni pozicije ili unapređenju. Volela bih samo da vas upozorim unapred na nešto što će postati aktuelno tek za par nedelja….naime – obratite pažnju na ugovore ili papire koje potpisujete, kao i na dogovore koje pravite. Ovde se mogu provući neki sitni detalji koji vam ne idu u korist, a koje ćete otkriti tek u vremenu koje dolazi.

Novac

Velika poslovna angažovanost kod vas će rezultovati i dosta jačim prilivima. Ovo je odlično po vas, ali isto tako kao što vas pare „hoće“ tako ste i vi skloni da trošite bez nekog velikog razmišljanja i planiranja. Veliki deo novca vam se prosto može izvući iz džepa. Budite malo umereniji.

Zdravlje

Problemi sa kičmom, zglobovima. Oni koji se bave sportom neka obrate pažnju na kolena, meniskus.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!