LAV – nedeljni horoskop od 21. do 27.12.2015.

Dokle god je Jupiter u vašem polju koje između ostalog vlada i načinom ishrane, a to će biti do septembra naredne godine, morate da se pridržavate koliko god možete režima umerenosti i zdrave ishrane, iako će vaši apetiti povremeno biti u velikom porastu. Ovo je period kada se lakše kontrolišete.

Ljubav

Usmereni ste na ono što je vama važno i lični prioritet i pustićete da se situacija u vašim emotivnim vezama i brakovima odvija sama od sebe, bez nekog vašeg velikog angažovanja. Ni partner nije u nekom bajnom raspoloženju, pa ćete se uglanom mimoilaziti, a zajednički trenuci će biti kratkotrajni i ispunjeni pritajenom napetošću. Drugi deo sedmice će malo poboljšati situaciju, voljena osoba ima više strpljenja za vas i spremnija je da vam se prilagodi. Sve u svemu – ništa naročito podsticajno, ali bar nekih većih problema neće biti.

Slobodni primećuju da par osoba pokazuje interesovanje za njih, ali trenutno nisu nešto voljni da se lome još i oko osvajanja. Moguće je da niste dovoljno zainteresovani, ali bih pre rekla da vam komunikacija trenutno i nije najjača strana. Nervozni ste i lako planete, pa ne želite da druga strana stekne pogrešan utisak o vama. Možda je bolja prilika da se za vikend malo više angažujete.

Posao

Sunce, kao planeta koja vlada vašim znakom, ulazi u polje posla i obaveza i znak Jarca. Dobre poslovne predispozicije za naredni period, ali tokom ove sedmice očekujte promenljivu brzinu u dešavanjima. Potencirate da se neki poslovni dogovori i projekti pokrenu, ali ne nailazite na razumevanje od strane ljudi sa kojima svakodnevno radite. Česta razmimoilaženja u mišljenjima. Bolje su vam postavljeni samostalni projekti i privatni poslovi gde funkcionišete lako i pravite dogovore na obostrano zadovoljstvo.

Novac

Uobičajeni redovni prilivi zadovoljavaju vaše svakodnevne potrebe i nivo obaveza koje morate ispuniti. No, pošto vas i dalje drma potrošačka groznica, biće vam potrebna i dodatna novčana sredstva, koja sada ostvarujete preko povremenih poslova. Iz ovih izvora ide solidna dobit.

Zdravlje

Pad imuniteta. Podložnost virusima i prehladama.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!