VAGA – nedeljni horoskop od 21. do 27.12.2015.

O vašoj slabosti prema dobrom zalogaju, naročito slatkišima, ne treba ni nešto naročito govoriti, ali otkako je vaša vladarka Venera u znaku Škorpije, najviše ste se okrenuli prema mesu i prerađevinama od mesa. Teško odolevate i fast fudovima, čak i alkoholu –konzumirate sve ono što inače izbegavate.

Ljubav

Vrlo je optimistično drage moje Vage, što onaj odnos koji započinjete tokom ove sedmice, nazivate ljubavlju. Moram priznati da ja ne vidim da se baš nešto satirete od emocija, pre bih rekla da vas je neko u potpunosti očarao i zarobio strašću i ekstazom. Još ako je ovo tajni odnos (a vrlo verovatno jeste) i još ako je osoba zauzeta ili u „komplikovanoj emotivnoj fazi“ (što je isto sigurno baš tako) onda je slika vašeg „emotivnog“ života potpuna.

Hajde vi, blago meni, lepo prekinite da se zanosite i uživajte u tome, kako god to nazivali. A ljubav, onu pravu, moraćete da čekate, svidelo vam se to ili ne. Ako pričamo o emotivnim relacijama i bračnim vezama, da ste vas dvoje dobro, baš i niste. Ali se ipak držite zajedno i trudite se da makar održite formu svog odnosa, koliko god ona bila krhka. I kod vas su aktuelne neke pričice sa strane, a budite sigurni da partner već sumnja uveliko. Malo opreza ne bi bilo naodmet.

Posao

Prvo da obradujem vas koji se nadate nekoj formi unapređenja ili promene pozicije. Više je nego verovatno da će se to dogoditi ako ne u drugom delu ove sedmice, a ono u prvim danima naredne. Što se toga tiče, ne brinite. Doduše, nemate nekih velikih razloga za brigu generalno kada je posao u pitanju, jer pravite dobre i isplative dogovore i saradnje. Jednostavno, hoće vas i sreća a i namučili ste se u prethodnom periodu dosta, pa sada sve ovo dolazi kao rezultat uloženog.

Novac

Da će novca biti, o biće ga. Možete ga zaraditi i kroz redovne poslove, i kroz dodatne angažmane, i kroz privatni biznis, čak i kroz neke tajne dogovore i malo muljanja. Sve u svemu – lepo ćete se obezbediti. Još samo kada bi naučili da ne potrošite sve, to bi bilo još bolje. Platite obaveze koje imate.

Zdravlje

Mogući problemi sa uro-genitalnim traktom.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!