VODOLIJA – nedeljni horoskop od 21. do 27.12.2015.

Tokom ove nedelje nekako ćete se truditi da za vreme glavnih obroka budete u okviru svoje porodice i ljudi koje volite. Neće vam biti teško da budete dobar domaćin, pa ćete svoje goste obradovati specijalitetima koje niko ne ume da napravi kao vi. Malo tradicije, malo egzotike – miks koji uvek pali.

Ljubav

Vladar polja ljubavi je u polju tajni…i kakvu vi to lepotu možete očekivati tokom ovog perioda. Ako ste zaljubljeni, moguće je da svoje emocije prikrivate od osobe koja vam se dopada i još uvek se ne usuđujete da se aktivirate prema njoj. Ili ste pak u nekoj formi tajnog odnosa, najverovatnije sa osobom sa kojom postoji razlika u godinama. Šta god da je, ne može se reći da ste u emotivnom smislu ispunjeni. Ono što čekate nikako da stigne, i trenutno se pred Vodolijama generalno otvaraju šanse za uglavnom seksualne kontakte i avanture.

Ukoliko ste u emotivnim vezama i brakovima, ni vi niste „operisani“ od nekog flertovanja sa strane, ali dobro je što ovo sada neće poremetiti vaše odnose. Možda voljena osoba u nekom trenutku počne da se malo više zanima za vaša dopisivanja sa „kolegom“ ili „najboljim prijateljem“, pa budite fini i pripazite malo šta radite. Ako zanemarimo ovaj detalj, vas dvoje ste dosta dobro.

Posao

U ovom periodu vam nekako najteže pada čekanje, a uglavnom ćete biti suočeni sa njim. Čekate na realizaciju poslova i projekta koje ste pokrenuli, ali teško je da oni sada mogu biti aktivirani. Tek bi kraj sedmice doneo neke prve naznake dešavanja, mada mislim da će se pravi početk prolongirati tek za narednu nedelju. U međuvremenu je savet da se angažujete u potrazi za novim saradnicima, jer će vam razgovori i prezentovanje ideja ići lako. Otvarate sebi neke nove poslovne „frontove“.

Novac

Ne može se poreći da su finansije u velikoj meri uznapredovale. Najviše idu preko redovnih poslova, ali i preko dogovora sa prijateljima i ličnih angažmana. Oni koji rade sa strancima posebno će profitirati. Neka novčana obaveza vas opterećuje, ali trenutno niste spremni da se angažujete oko toga.

Zdravlje

Imunitet vam je ove sedmice slabiji. Tegobe su uglavnom prolazne, ali valjalo bi odležati prehladu.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!