BIK – nedeljni horoskop od 22. do 28.02.2016.

Teško izbegavate “slatke izazove” pa da ne biste imali problema sa viškom kilograma, pokušajte da umesto slatkiša, krofni, kroasana sa čokoladom koje praktikujete kao međuobroke, uzmete voćni jogurt koji će vas zasititi a neće vam doneti gomilu nepotrebnih I “praznih” kalorija.

Ljubav

U ovom periodu se ponašate drugačije od onoga na šta je emotivni partner navikao. Naročito će u prvoj polovini sedmice biti prisutna nervoza I napetost, kao da vas neke situacije sve više guše I sputavaju I imate potrebu da se više posvetite sebi I onome što želite. Možda sada funkcionišete na različite načine, ali to ne znači da se ne možete uklopiti. I vama I voljenoj osobi je možda potrebno malo više slobodne, ali itekako su vam potrebni I zajednički trenuci. Zato nemojte dozvoliti da oni budu ispunjeni nekim tenzičnim scenama I prepucavanjima. Sa malo dobre volje sve ćete uspeti da uklopite.

Ako ste sami, imate izuzeto dobru komunikaciju sa nekim I shvatate da vas ta osoba sve više privlači. Da, sada možete ostvariti I otpočeti nešto što bi moglo imati trajnu vrednost. Možda želite da se stvari dešavaju brže između vas dvoje, ali budite strpljivi I pustite da sve ide nekim svojim prirodnim tokom…

Posao

Ako ste nezaposleni I čekate na odgovor od strane poslodavca, mogli biste dobiti dobre vesti u drugom delu sedmice. Oni koji se bave privatnim poslom mogu dobiti dobru ponudu, ali se potrudite da sa potencijalnim partnerom dobro razmotrite sve stavke ugovorenog posla. Ne dozvolite da neke stvari ostanu nerazjašnjene ili u fazonu “lako ćemo”. Generalno je poslovno dobar period pred vama, kada završavate sa obavezama iz prethodnog perioda, ali imate mogućnosti I za neke nove poslovne angažmane.

Novac

Ako je bilo neke problematike u ovom segmentu u prethodnom periodu (a verujem da jeste) sada možete da ih sredite I stavite tačku na njih. Finansije su prikazane kao stabilne, a moguć je I novac od sudskih procesa ili ostavine. Ulaganja su u ovoj nedelji isplativa.

Zdravlje

Ne bi trebalo da bude većih problema u ovom segmentu, pogotovo ako ste u nekim mlađim godinama. Starijima I dalje cirkulacija I krvni sudovi jesu nešto na šta bi valjalo obratiti pažnju.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!