VODOLIJA – nedeljni horoskop od 22. do 28.02.2016.

Obzirom da su u vašem znaku tranzitni Merkur I Venera, šta god da pojedete, lako ćete I potrošiti….a možemo to da pogledamo I na drugačiji način – čak I sa kilo ili dva viška bićete lepi kao upisani. Mala šala, ali suština je – funkcionišete solidno po pitanju ishrane, samo bežite od alkohola…

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, više je nego verovatno da postoji osoba koja vas interesuje. Ili ćete tokom ove sedmice nekog upoznati. Postoji jako dobra osnova da uđete u jednu finu priču, ali ćete vi morati da budete inicijator ili da pokrećete situacije. Druga strana je malo usporena ili pak previše oprezna, pa će od vas zavisiti koliko ćete uspeti da je animirate. Iako će vam se u nekom trenutku činiti da ste vi mnogo više zainteresovani nego ona, to jednostavno nije istina. Svi se mi ponašamo na drugačije načine, a nekima od nas se osećanja I zainteresovanost ne vide na licu. Prema tome, ne odustajte jer imate dobre predispozicije da ovo postane neko dosta bitan za vas.

Ukoliko već imate emotivnog partnera, ova nedelja bi mogla za vaš odnos biti jako podsticajna, samo je potrebno da rešite neke situacije koje vas muče u odnosu sa voljenom osobom. Uradite to što pre I uživajte u danima koji su pred vama.

Posao

Pred vama je jedna konfuzna nedelja, ali sa izuzetnim rezultatima. Konfuzna je iz razloga što ćete se povremeno gubiti u tome šta ste kome rekli, šta obećali, šta morate da uradite I na koju stranu pre da se okrenete. U suštini period vam je pogodan za sve. I za proširivanje saradnji sa postojećim klijentima, I za nove pregovore, čak I za pokretanje saradnje sa strancima. Sve vam ide od ruke I ovo vreme iskoristite maksimalno. Sigurno je da će nekih grešaka I propusta biti, ali ništa od većeg značaja.

Novac

Budite oprezni po pitanju novca, jer niti je dobro vreme da se zadužujete, niti je dobro vreme da pozajmljujete pare drugima. Takođe, ulaganja se mogu pokazati kao neisplativa. Ako već osećate neodoljivu potrebu da nekome pozajmite pare, računajte da ih možda nećete više videti.

Zdravlje

Dok su mlađi pripadnici znaka prikazani kao dosta dobrog zdravlja u ovom periodu, starija populacija bi već trebala da obrati pažnju na cirkulaciju, grlo I pluća.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!