BLIZANCI – nedeljni horoskop od 22. do 28.02.2016.

Pošto je I na dalje odličan period pred vama, možete sebi da dozvolite povremene “prekršaje” u ishrani. U suštini, jedino je potrebno da večerate manje, da ne biste imali problema sa spavanjem. Jedite za večeru nešto što se lako vari ili prošetajte da biste ubrzali metabolizam.

Ljubav

Neko ko vam se pojavljuje tokom ove sedmice (ili tu osobu znate od skora) postaje vam sve više zanimljiv I inspirativan. Leptirići piče punom parom a u vama se javlja duboka želja da ovu osobu što pre osvojite. Iskreno, ova priča ne izgleda kao loša, ali bih vam ipak dala savet da ne žurite mnogo. Naime, ako se prebrzo upustite u nešto, I ako budete potencirali na seksualnom elementu ovog odnosa, moglo bi da se dogodi da sve ostane samo na neobaveznom I povremenom viđanju. Svesna sam da vam se žuri da što pre “zgrabite” predmet svog obožavanja, ali sada vredi biti strpljiv.

Blizanci koji su u emotivnim vezama ili brakovima u periodu su kada na prvi pogled vi I partner želite različite stvari I funkcionišete na različite načine. Oboma je očigledno potrebno malo više slobode ili malo više aktivnosti sa prijateljima. Ipak, povezanost između vas dvoje je jaka što će naročito biti vidljivo u drugom delu sedmice.

Posao

Sve što je staro, funkcioniše dobro. Sa novitetima I novim ljudima je potrebno biti obazriv, jer nisu svi iskreni I sa dobrim namerama prema vama. Pre nego što krenete u nov posao, dobro se raspitajte I o ljudima sa kojima želite da sarađujete, a posebnu pažnju obratite I na svaku stavku dogovora. Možda bi bolje bilo u ovom periodu završiti sa nekim obavezama I posvetiti se povećanju obima posla sa saradnicima koji su pored vas već duže vreme. U poslovnom okruženju su moguće spletke I podmetanja.

Novac

Imate tokom ove nedelje fine predispozicije za zaradu, ali imate isto tako dobre predispozicije I za gubitke kroz ulaganja, zato ponavljam savet da dobro vodite računa sa kim pravite dilove I gde ulažete pare. Možda je bolje zadovoljiti se nekim redovnim prihodima, nego biti na gubitku.

Zdravlje

Mlađima dosta solidan zdravstveni segment, a starija populacija bi mogla naći dobrog lekara Ili otpočeti sa terapijom koja će im prijati I smanjiti tegobe.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!