VAGA – nedeljni horoskop od 22. do 28.02.2016.

Vaše je raspoloženje odlično tokom ovog perioda I više je nego izvesno da ćete održavati I dobar balans kada je ishrana u pitanju. Neka se na vašoj trpezi nađe “od svega po malo”, izbegavajte teške I masne obroke koji će vas učiniti tromim I umornim. Obavezno više tečnosti, a vašim bubrezima će jako prijati I čaj od kukuruzne svile.

Ljubav

Vage koje su slobodne neka prestanu da kukaju I da tvrde da jedino one ne mogu da pronađu onu pravu osobu za sebe. Kao prvo, iščistite se od prošlosti I gurnite je u najdublju fioku, jer vas jedino na taj način neće povremeno opterećivati. Prekinite da jadikujete za nekim I shvatite da je ovo završena priča. E, pošto smo to rešili, sada možemo da se okrenemo nekim boljim stvarima. A njih će svakako biti. Evo vama, drage moje, lepih mogućnosti da ove sedmice upoznate nekog baš po vašoj meri ili da komunikacija sa nekim koga poznajete iz prethodnog perioda postane baš onako, podsticajnija. Jeste, sve to ide suviše sporo za vaš ukus, toga smo svesni, ali vodite se onim – strpljen – spašen.

Ukoliko ste u emotivnoj vezi, prosto gorite od želje da pokrenete neku ozbiljniju priču sa partnerom. Ok, ovo je baš pravo vreme za tako nešto, ali birajte drugi deo sedmice za važna pitanja.

Posao

Neizvesnost u poslovnom segmentu a mogući su I lošiji odnosi sa kolegama. Imaćete osećaj da pojedini ljudi nisu na vašoj strani, a može se dogoditi I da se suočite sa nekim nelojalnim potezima onih sa kojima radite. Pojedini poslovni dogovori napreduju sporije nego što ste planirali, ali nema mesta za nervozu. Sve će se od drugog dela sedmice pokrenuti, a tada ćete dobiti I inofrmacije koje su vam potrebne ili nabaviti papire koje čekate. Jaki kontakti sa strancima I mogućnost dogovora.

Novac

Novac koji očekujete stiže na samom kraju sedmice. Sredinom nedelje je takođe moguć jedan značajniji priliv, I to potpuno neočekivano. Stoje vam zarade I kroz povremene ili dodatne poslove. Regulišite jedno dugovanje koje vučete od ranije, I to što je pre moguće.

Zdravlje

Ne baš najbolji imunitet u ovom periodu. Morate malo više voditi računa o sebi, jer ćete biti “na meti” virusa, bakterija I jakih prehlada.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!