OVAN – nedeljni horoskop od 22. do 28.02.2016.

U ovom periodu je dosta veliki nivo stresa kod vas. Probleme I nerviranja ne možete da otklonite tek tako lako, ali možete da svom organizmu pomognete da se izbori sa njima. Spanać i tikvice su idealno povrće za tako nešto, a bilo bi dobro da konzumirate i zeleni čaj u popodnevnim ili večernjim satima.

Ljubav

Ovnovi koji su u dužim emotivnim vezama I brakovima imaju jednu dosta mirnu nedelju pred sobom. Možda će prva dva dana biti nešto napetija, uglavnom zbog nekih obaveza oko kojih se morate oboje dosta angažovati, ali će ovaj period biti lako prevazići. Savet za vas dvoje je da iskoristite ovu sedmicu I da rešite neke nedoumice (ako postoje) da vam ne bi pravile problem u vremenu koje dolazi.

Ukoliko ste sami, ova sedmica nudi mogućnosti novog poznanstva. To može biti preko interneta I društvenih mreža, prilikom druženja sa prijateljima, na mestima zabave I okupljanja. Osoba koju upoznajete je potpuno osveženje u odnosu na ljude kojima ste inače okruženi. Inovativna, zanimljiva, duhovita, sa jednom vrcavom I pomalo otkačenom energijom. Pošto se ne kaže bez razloga da se suprotnosti privlače, biće vam jako simpatična I intrigantna. Idite polako, jer ovde može biti zanimljivih dešavanja.

Posao

Nećete proći loše ni u poslovnom segmentu. Stres koji vas može pratiti početkom sedmice, zbog neizvesnosti I nekih napetih situacija na poslu, brzo će biti zamenjen vašom odlučnom inicijativom koja će dati dobre rezultate. Sada se mogu napraviti konkretni dogovori, čak I sa strancima, ukoliko je to vaša aspiracija. Noviteti u poslovnom segmentu koje ste pokrenuli, sada pokazuju svoju isplativost. Iako ponekad nećete biti na istim talasnim dužinama, saradnja sa kolegama funkcioniše odlično.

Novac

U ovom periodu stoji zabrinutost zbog nekih neizmirenih obaveza ili dugovanja. Moguće je da ćete početkom sedmice morati da izdvojite veću sumu za troškove. Ipak, prilivi tokom ovog perioda su solidni I stabilni, pa ćete brzo nadoknaditi manjak u novčaniku.

Zdravlje

Možda će vam raspoloženje ponekad biti mutno, ili ćete imati problema sa nesanicom I nervozom, ali je zdravstveni segment ipak prikazan kao dosta dobar.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!