LAV – nedeljni horoskop od 22. do 28.02.2016.

I dalje ste u blago depresivnom periodu, pa iskoristite par trikova da vam pomognu da popravite raspoloženje. Za doručak ovsena kaša (u nju ubaciti malo orašastih plodova I suvog bobičavog voća) a za ručak I večeru riba ili u hranu dodajte više čilija I ljutih začina. Pored toga banane, crna čokolada.

Ljubav

Potpuno ste se olenjili, opustili, ništa vas pod milim Bogom ne interesuje. Sve vas mrzi, sve vam je dosadno, ni u čemu ne nalazite dovoljno inspiracije da biste se pokrenuli. Vaše je raspoloženje mutno ko mutna Morava pa nije ni čudo što vas ni taj emotivni segment ič ne interesuje. Ako ste sami, verovatno ćete to I ostati. Povremeno ćete imati neku komunikaciju, neka dopisivanja sa osobom koja vam je inače simpatična ali je više nego izvesno da se tu nikakav spektakl neće dogoditi. Bar ne u ovom periodu. A možda je I bolje – odmorite se, pa kad bude vreme za pokret – onda ćete se baciti u akciju.

Ako imate emotivnog ili bračnog partnera….ja ne znam kako će isti izaći na kraj sa vama I vašim raspoloženjima. Čas ste distancirani, čas vas puca romantika sve u šesnaest. Dobro je što vaše voljeno biće ima svo strpljenje ovog sveta za vas, pa će makar umeti da iskoristi vaše romantične trenutke za zajedničko uživanje.

Posao

Ove sedmice morate biti malo oprezniji u poslovnom segmentu, čak I u svom kolegijalnom okruženju. Teren je odličan za spletke, ogovaranja, neku vrstu manipulacije…pa se potrudite da se vi lično ne uplićete u sve to, ali očekujte da možete biti na meti drugih. Pun Mesec u polju posla I novca doneće Lavovima završetak jednog perioda I okretanje na drugu stranu, tako da nemojte biti razočarani ako neke saradnje prestanu. Ovo je samo uvod za neke bolje stvari koje su tek pred vama.

Novac

Ako iščekujete neke novce, može se dogoditi da se načekate. Ili – da suma koju dobijate bude iz nekog razloga umanjena ili rasparčana na delove. U svakom slučaju, nećete biti baš zadovoljni. Redovni prilivi trenutno nisu dovoljni da podmire vaše troškove. Ne zadužujte se, imaćete problem da vratite.

Zdravlje

Realno, nekih većih zdravstvenih problema nemate. Ipak, I sami vidite da niste u najboljem energetskom periodu, pa vam je svakako potrebno da se opuštate I odmarate.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!