RIBE – nedeljni horoskop od 22. do 28.02.2016.

Drage Ribe, vama će definitivno trebati hrana kao uteha….ne verujem da ćete baš biti orne za orahe, banane I zeleno povrće (odlično za raspoloženje) već ćete pre da se uhvatite nekih čokoladnih suflea, keksa I mleka…u suštini, tamanićete sve što je slatko….a pojedini će svaki zalogaj zalivati suzicama…

Ljubav

A zašto će Ribe biti tužne I nesrećne tokom ove sedmice? Možda I nema pravog razloga za to, ali ćete definitivno biti mnogo emotivniji nego inače I svaka će vas primedba od strane voljenog vam bića pogađati direkt u srculence. Doduše, I taj vaš partner baš I nije nešto naročito raspoložen I ne pokazuje vam dovoljno ljubavi….a možda se retko I viđate. Sve u svemu, situacija je kao stvorena da budete zamišljeni I da tugujete. E, umesto toga, vi se malo izdignite iz tog vašeg mračnog raspoloženja I popričajte otvoreno sa partnerom. Znate ono – gde smo, šta smo, kuda idemo, da li ovo može bolje…I tako to. Neke veze sada imaju šansu da se izdignu I poprave….one druge…pa, možda je zaista vreme za kraj.

A ako ste sami, u ovoj nedelji vas to pogađa mnogo jače nego inače. Ne padajte odmah u dubiozu, ima šanse da u drugom delu nedelje dođe do jednog fenomenalnog susreta. A možda je to baš taj?

Posao

Nemate razloga za povremenu nesigurnost I preispitivanja da li ste neke stvari uradili kako treba. Postavite se malo odlučnije u svojim poslovnim saradnjama, ali nemojte preterivati sa fazonom “ja pa ja” jer se možete suočiti sa ozbiljnom opstrukcijom od onih koji rade sa vama. U novim dogovorima budite otvoreni I jasni, jer su mogući nesporazumi. Budite sigurni šta druga strana zahteva od vas I pročitajte I one najsitnije stavke u ugovoru. Ako ovo prevaziđete uspešno, dogovori će biti I više nego dobri.

Novac

Finansijski segment ide ka stabilizaciji. Najbolje ćete prolaziti u nekim dodatnim poslovima, a ako radite po sistemu preporuka, očekujte mnogo veći broj klijenata. Takođe, javiće vam se ljudi sa kojima ste sarađivali ranije I ponuditi vam dodatnu mogućnost za zaradu.

Zdravlje

Ako ste mlađi pripadnik znaka, ovu sedmicu ćete pregurati baš kako treba. Problemi se mogu javiti kod starijih, I to najviše sa imunitetom, a I neke hronične bolesti se mogu opet aktivirati.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!