STRELAC – nedeljni horoskop od 22. do 28.02.2016.

Ako ne ove nedelje, ubrzo ćete primetiti da nezdrave navike po pitanju ishrane sve više imaju uticaja na to kako se osećate, a da ne pričam o tome kako izgledate. Što pre je potrebno da se dovedete u red, a ova sedmica je savršena da počnete sa režimom zdravije ishrane. Imate dobar podsticaj, srećno!

Ljubav

Neke stvari u odnosu sa voljenom osobom se moraju promeniti, I to što pre. Naročito će bračni odnosi I duže emotivne veze biti pod jednom vrstom pritiska koja će jačati, ne samo u ovom periodu, već I na dalje. Potrebno je na vreme, dok još možete da to uradite na lakši način, da regulišete svoje emotivne relacije I da ozbiljno porazgovarate sa voljenom osobom. Ćutanje I guranje stvari pod tepih je kratkotrajno rešenje kojim ne dobijate ništa ni vi ni druga strana. Takođe, ukoliko imate neku tajnu avanturicu, budite svesni da se može izmaknuti kontroli da vaša tajna biti obelodanjena u neko dogledno vreme. Vodite računa šta radite.

Ako ste sami, imate dobre predispozicije I za nove kontakte I poznanstva, ali I za produbljivanje priče sa nekim koga poznajete već neko vreme unazad. Neke zanimljive stvari se mogu dogoditi u drugom delu sedmice, naročito za vikend. Uživajte!

Posao

Prvo bih napomenula da je ovo za nezaposlene dobar period. Možda ćete pronaći nešto gde ćete biti primljeni na određeno vreme, ali imate dobre predispozicije da na ovom poslu I ostanete. Naročito je drugi deo sedmice pogodan za razgovore sa potencijalnim poslodavcima. Generalno – početak sedmice je Strelčevima malo naporniji, jer je pred vama velika količina obaveza koju morate završiti. Na dalje imate dosta mirno more I mogućnosti da napravite neke bitne poslovne dogovore.

Novac

Period je kada imate dosta troškova, taman zakrpite jednu rupu, druga se pojavi. Na svu sreću, I finansijski prilivi su prikazani solidno, pa makar nećete ići u minus ili u zaduživanje. Poboljšajte svoj budžet nekim dodatnim ili povremenim poslovima.

Zdravlje

Stariji pripadnici znaka mogu imati problematiku sa cirkulacijom, naročito u nogama. Generalno – dobra zdravstvena simbolika.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!